Nincs nagyobb vágyam, mint bejárjak minél több országot, luxushotelt, luxusszállót, de sajnos magyarországra születtem, ami fizetések szempontjából Európa szégyene. Hogyan váltsam így valóra az álmom?
Figyelt kérdés
Ott van Svédország, Anglia, Németország, Norvégia, millió jobbnál jobb hely, ahol az emberek fizetése sokkal de sokkal jobb ugyanazért a munkáért, mert nem tolvaj kormánya van, én pedig annyira szerencsétlen vagyok, hogy magyarországra kellett születnem. :(2020. nov. 23. 08:58
11/11 anonim válasza:
@8 A germán vagy angolszász kultúrkör sokkal kevésbé a miénk, mint mondjuk a balkáni vagy a közép-európai szláv. Egy magyar szerintem sokkal jobban érti Hrabalt vagy Kusturicát, mint Joyce-t vagy Saramagot, hasonló a konyhánk, a mentalitásunk, a történelmünk. Ezen körön belül elég hasonlóan élünk, a csehek meg a nagyvárosi lengyelek kicsit jobban, de azért messze nem világok választanak el. Egy norvéghoz, angolhoz vagy főleg izlandihoz kevesebb közünk van, mint egy törökhöz. A reakció természetes, csak pont ezért kell utazni, hogy az ember le tudjon gyűrni ilyen zsigeri félreértéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!