Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megéri OTP gépkocsinyeremény...

Megéri OTP gépkocsinyeremény betétkönyvbe fektetni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Autóra gyűjtök és ez jó megoldásnak tűnt, így nem tudok "sos esetekre" kivenni a megtakarításomból.

Vettem most 50.000 forint értékben egy betétkönyvet, de az ügyintéző szerint nem éri meg, mert sosem nyer senki a sorsoláson. Mondtam, hogy engem nem kifejezetten a nyeremény érdekel, hanem ìgy jobban tudok spórolni.

Nektek mik a tapasztalataitok?

Nyertetek már ezzel?

1,5-2 millió forint feletti összeget zökkenőmentesen adnak vissza? Mert hallottam már erről is negatív tapasztalatokat.

2020. nov. 19. 09:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
32%

"#2 Milyen költségei vannak? Számlát nyitni ingyenes, venni, eladni és saját számládra visszavezetni ingyenes"

Számlavezetési díj van, kamatadó, stb.

2020. nov. 27. 12:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Rosszul tudod, mert nincsen. Bankoknál biztos van, de hülye lenne aki ott nyit. Ügyfélkapun ki kell tölteni egy űrlapot, és napokon belül nyitnak neked egy államkincstári számlát. SEMMI díja nincs, se számlavezetés, se kamatadó, se visszautalási díj, semmi.
2020. nov. 27. 12:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Ennek én is utána nézek, mert ha nincs díja, akkor lehet jobban megérné.
2020. nov. 27. 20:00
 14/14 anonim válasza:
Mi is nyertünk ezzel még nagyon nagyon régen egy trabantot (akkor az nagyon jónak számított) és most ezt kaptam karácsonyra, bár már nem bagyon hiszek benne :/
dec. 25. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!