Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az eShop24 bolt megbízható ?

Az eShop24 bolt megbízható ?

Figyelt kérdés
2020. nov. 12. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem rendelnék tőlük. Még ha árban drágább az Edigital, eMag, MediaMarkt, 220Volt, Aqua, stb., akkor is inkább onnan rendelnék.

Elrettentő példának ott van a Turbado, ami a napokban tűnt el, ezzel együtt több (tíz)ezer ember bukta a garanciát.

2020. nov. 15. 11:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Én a garancia miatt nem parázok mert én megtudom keresni egyenesen a gyártót. Alapjáraton én sem vásárolnék de bejött a digitális oktatás és bővíteni kell a gépem és itt az árak kedvezményesek és számomra megfizethető (és a suli miatt nem várhatok hogy több pénzem legyen :/)
2020. nov. 15. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nemnem! Ha az eszközt nem hivatalosan forgalmazza a bolt, akkor hiába viszed egyenesen a gyártóhoz. Gyártói garancia csak akkor van, ha a bolt hivatalos forgalmazó, illetve nem külföldről behozott eszköz.
2020. nov. 15. 15:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Ram ról van szó amit csak külföldön szervizelnek (gyári szám alapján) azt sajnos sehol nem lehet látni hogy hivatalos forgalmazó vagy hogy honnan szerzik be az eszközt
2020. nov. 15. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!