SZÉP Kártya szabadidő alszámlán lévő összeg felhasználható üzletekben/webshopokban sport, ill. szabadidős ruházat vásárlására, sport eszközökre? Ha igen, hol és mire?
Az nem érint, de köszönöm. Hátha másnak hasznos lehet. :)
Ilyesmire gondolok pl. mint a székesfehérvári SEPA CIPŐ
Náluk ezt láttam:
SZÉP KÁRTYA SZABADIDŐ ZSEBBŐL költse el hasznosan béren kívüli juttatásait nálunk: kényelmes cipőre, vagy talpbetétre!
Ha bolt feltüntet egy ilyet, akkor logikusan felhasználhatod.
Én már vettem Adidas boltban cipőt a gyereknek, jelezték, hogy ha van SZÉP kártyám, akkor a szabadidő zsebből fizethetek vele.
Nekem nem a szabadidő zsebben volt összeg, ezért ez nem érintett.
Nyilván. Ezzel tisztában vagyok. Csak vidéken elég kevés ilyen lehetőség van.
A honlapokon sok üzlet nem tünteti fel, legfeljebb helyben az üzletben.
Igazából azt probáltam kitalálni hogy melyik zsebre kérjem a juttatást, mivel a jelenlegi helyzetben a legcélszerűbb az ételre/ruházatra költhetőt választani, a szálláshely meg csak elveszne...
Én mindent a vendéglátásra kérek, ami oda nem fér be, azt a szabadidőre.
Ebből járunk "nyaralni". A vendéglátás részét lehet a legtöbb olyan dologra elkölteni, ami engem érint. Adott esetben menüt fizetek vele egy kifőzdében, vagy a húsboltban veszek rajta húst. Nyaraláskor még a szálláshelyet is tudom vele rendezni.
Az, hogy nem minden strandon fogadják el erről a belépő árát, kevésbé zavar, azt még "zsebből" tudom fizetni. Ez a legkisebb tétel nyaraláskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!