Mit kell tudni a Munkaügyi Központról? Kötelezettségek?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs olyan a környezetemben, aki ilyen téren válaszolna nekem, így muszáj itt megkérdeznem.
Május óta itthon vagyok, azt hittem könnyen találok munkát, de sajnos nem. (Kérem ezt ne véleményezzétek). Sulit most fejeztem be májusban.
Ha bemegyek regisztrálni van valamilyen kötelezettségem? Nem fognak közmunkára ítélni? TB támogatásom elvileg még van, az ügyfélkapun még nincs a "vége" alatt dátum. Ha Szolnokon és Cegléden keresek munkát, akkor elvileg ott vesznek fel de 2 külön megye, akkor melyikhez menjek? Egyébként Pest megyei a lakcímem.
Ha találok munkát akkor ki kell jelentkezni?
Nem volt munkaviszonyom, így az álláskeresési járadék nekem nem jár, vagy de? Jár valamilyen segély?
Köszönöm a válaszokat!
2020. nov. 10. 18:54
11/11 anonim válasza:
Ja amúgy nálam is ugyanez van, én is hiába jelentkeztem fordításra (felsőfokúm van angolból, anyanyelvi szinten beszélek majdnem), oda se bagóztak vagy közölték hogy bocs, nem kellek mert nem tudok könyvelni (érted, mikor fordításra jelentkezem). Ennyit arról az ótvar hazugságról, hogy "aki akar az tud dolgozni, meg hogy munkaerőhiány van mindenhol".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!