Mit kell tudni a Munkaügyi Központról? Kötelezettségek?
Sajnos nincs olyan a környezetemben, aki ilyen téren válaszolna nekem, így muszáj itt megkérdeznem.
Május óta itthon vagyok, azt hittem könnyen találok munkát, de sajnos nem. (Kérem ezt ne véleményezzétek). Sulit most fejeztem be májusban.
Ha bemegyek regisztrálni van valamilyen kötelezettségem? Nem fognak közmunkára ítélni? TB támogatásom elvileg még van, az ügyfélkapun még nincs a "vége" alatt dátum. Ha Szolnokon és Cegléden keresek munkát, akkor elvileg ott vesznek fel de 2 külön megye, akkor melyikhez menjek? Egyébként Pest megyei a lakcímem.
Ha találok munkát akkor ki kell jelentkezni?
Nem volt munkaviszonyom, így az álláskeresési járadék nekem nem jár, vagy de? Jár valamilyen segély?
Köszönöm a válaszokat!
Ügyviteli titkár a szakmám, ehhez értek, számítógép, angol nyelv közepes szinten. Nem vesznek fel sehova, interjú után elutasítanak, ha jelentkezek van, hogy semmit sem válaszolnak. Lelkileg már teljesen kikészít, tehernek érzem magam itthon, nyilván az is vagyok, nem tudom mit kellene csinálnom mi lenne a helyes. Már nem csak a szakmámhoz passzoló helyekre jelentkezek, eladó, pénztáros, már lassan a könnyű fizikai munka is szóba jön. Tovább tanulni most nem akarok, hülye vagyok igen, de először el a akarok menni itthonról, aztán ha ez megvan bármi lehet csak húzzak el.
De ez nem is fontos, köszönöm a válaszod!
5-ös, köszönöm!
6-os, basszus, most nézem. Azt írja, hogy október 31-ig volt. Ilyenkor mit kell csinálni? Önkormányzatnál be kell jelenteni? Vagy a munkaügyi központ esetleg fizeti, ha bejelentkezek? Ahhhh
Fél napot sorba kell majd állnod, pénzt nem fognak adni semennyit (nekem se adtak mert nem volt 200 év munkaviszonyom), TB-t semmit nem vállalnak át, mehetsz szemetet szedni havi 30 ezerért.
Időpocsékolás. Magyarországon vagyunk, itt nem fogsz segítséget kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!