Ebben az ujboli ma hirdett veszhelyzetben hogy fognak kerulni a csomagok atadasra ? Futar vs Cimzett
Elvileg nem lehet kontaktust teremteni a futarral.
Igy hogy lehet alairni az atvetelt ??
Erdekes ez a helyzet.....
Ahogy az első írja, március óta egyik futár sem kér aláírást, sem a posta, dls, dpd, sprinter, ezek mind voltak nálam, egyiknél sem kell aláírás.
Sőt olyan is volt, hogy dpd jött, de nem hallottam, írt egy SMS-t, hogy betette a csomagot kapun belülre.
Tolem kernek alairast !!!!
Miert ?
Nalam Express One es MPL is ala kell irni !!!!!
Miert ?
Mert kamuzol.
MPL minimum heti 1 csomagot hoz, sose kell aláírni. Express One alap esetben aláírat, de az értesítő emailben lévő linken kérhetsz érintés nélküli kézbesítést. GLS szintén nem kér aláírást.
4-es vagyok, és nem azt írtam, hogy csomagot vettem át, hanem azt, hogy ajánlott levelet - de azt is érintésmentesen adta át.
Amúgy nem tudom, mit lehet ezen olyan nehezen megérteni: hivatalos állásfoglalásként azt mondták: személyit elkérheti úgy, hogy megnézi messziről, érintésmentesen, ha kétségei vannak, majd, ha meggyőződött az illetékességről, átadja a csomagot, akár érintésmentesen is.
Ja, és mi ebben olyan nagy titok, hogy privátban kell megkérdezni? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!