Hogyan szerezhetnék 10.000Ft-ot gyorsan?
Figyelt kérdés
Jelenleg diák vagyok, nem kapok diákmunkát sehol, viszont nagyon sürgősen szereznem kell valahogy 10.000 Ft-ot. Mi tévő legyek?2020. máj. 12. 21:09
1/13 anonim válasza:
Segíts a szomszédoknak valamilyen munkában.( Pl kerti munka, takarítás, kutyasétáltatás, bevásárlás, stb) Vagy add el valamelyik már nem használt, de még jó állapotú elektronikai cikkedet, vagy bármi mást, amire nincs szükséged.
2/13 anonim válasza:
Szülők miért nem adnak? Mire kellene szabad tudni?
Feles holmikat dobj fel market placere
3/13 anonim válasza:
Adj vért
Ha jól emlékszem 7000 Ft körül kapsz
5/13 A kérdező kommentje:
2 hónap híján lennék 18 éves, úgy is lehetne?
2020. máj. 13. 12:21
6/13 anonim válasza:
Veradasert csak 500ft utalvány jar, verplazmaert adnak joval tobbet de ott sem feltetlen csak kpt.
7/13 anonim válasza:
Vidd le a vasat a MEH telepre,
Vagy kérjél a hivatalból.
Vagy füvet kéne nekem vágni.
8/13 anonim válasza:
6.
Meg kell kérdezni én láttam olyan hirdetéseket facebookon ahol kp-t ígértek.
9/13 anonim válasza:
Klasszikus veradasert biztos hogy nem fizetnek, hisz torvenyileg tilos, csak onkentesen lehet adni penzbeli ellenszolgaltatas nelkul. Csak egy 500fto utalvanyt es egy csokit adnak.
Amire te gondolsz az a verplazma adas, mas eljaras. Hosszabb, es erre mar adnak koltsegteriteskent pénzt. Nehany ezer kp es nehany ezer utalvany altalaban.
10/13 anonim válasza:
Igen oda is volt írva hogy plazma.
Látom elkerülte a figyelmedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!