Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe fektetnél 3-6 millió...

Mibe fektetnél 3-6 millió forint közötti összeget?

Figyelt kérdés

Ha van 6 millió forintom, ami idézőjelben most nagy hirtelen nem kell semmire, de elbaszni sem szeretném, akkor mibe lenne érdemes fektetni? az egész 6 milliót nem szeretném, ezért írtam, hogy 3-6 között.

A tőzsdéhez nem értek, de hozzáértő személyt szívesen megbíznék vele. Lehet ilyet találni valahol?

A kriptovaluta (bitcoin) hoz sem értek, olvasni róla jót és rosszat is, gondolom hozzáértés nélkül nem érdemes foglalkozni vele.

Köszönöm a válaszokat!

2020. nov. 6. 12:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%
10-eske próbáltad már a demó számlán kívül élesben is a tőzsdézést?????
2020. nov. 14. 06:14
 12/23 anonim ***** válasza:
15%

10- es ke

Kíváncsi lettem volna a portfoliodra

Március április körül!

2020. nov. 14. 11:10
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Én is az állampapírt javaslom, felesben PMÁP-ot és MÁP+-t.

A tőzsdei/deviza aktív kereskedés felejtős, ami hosszú távon jó lehet esetleg az egy részvény befektetés blue chip-be egy relatív mélyponton. Ilyet ki lehet fogni komolyabb szakértelem nélkül is.

2020. nov. 14. 11:11
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Most nagyon sokan aranyat illetve bitcoint vásárolnak.
2020. nov. 14. 12:31
 15/23 anonim ***** válasza:
71%

10-es kíváncsiságból kiszámoltam, ha 8 éve 1000 Ft-tal kezdted el a tőzsdézést, akkor most 330.280.601.000 Ft-od van (330 milliárd) :O

hiába a kamatos kamat nagy tanár

2020. nov. 14. 17:48
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

@15

Igen, elég jól élek a tőzsdéből.

Ám, a gondolkodásmódod alapjaiban hibás. Jól láthatóan, soha nem jártál tőzsde közelében.

@12

Mindegy, merre mennek az árfolyamok, te döntöd el, hogy akarsz-e profitálni belőle. A portfolióm akár naponta változik, ha a trendek / egyéb körülmények azt igénylik.

@13 Jó az, amit ajánlasz ("állampapírt... felesben PMÁP-ot és MÁP"), csak épp a hozama nem éri el az infláció mértékét. Szóval, annak jó, aki sz@rik a hozamra. Mondjuk, ennyi erővel a párnacihába is teheted.

2020. nov. 14. 20:41
 17/23 anonim ***** válasza:
25%
#16 Látszik, hogy nagyon tájékozott ember lehetsz... 😁😁😁😁😁
2020. nov. 14. 21:27
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

@17

...veled ellentétben...

2020. nov. 14. 22:44
 19/23 anonim ***** válasza:

Nézd végig, hogy a különböző alapok hogy teljesítettek. Segíthet a döntésben.

[link]

Ezt a céget nem azért linkeltem, mert reklámozni akarom, hanem mert felhasználóbarát a grafikonrajzolójuk. Kijelölöd amit látni akarsz, akár többet is és megnézed a grafikonon és a táblázatban, melyik hogy teljesített. Idén az alt. energia, arany, fejlődő piaci, kínai alapok és az új technológiák mentek egész jól.

Ha nem alapokba akarsz fektetni, akkor nézegetheted a piacfigyelő oldalakat is. Az alapkezelőket azért ajánlom inkább, mert helyetted kezelik az alapok összetételét.

Nézheted a kriptovalutákat is, véleményem szerint ugyanannyi idő alatt már nem lesz rajtuk sokkal nagyobb haszon, mint a hagyományos alapokkal és még mindig nagyon volatilis, kockázatos terep.

Azt tervezd meg előre, hogy meddig szeretnél biztosan befektetni. Ha például 3 évre és tudod, hogy 3 év múlva lakást szeretnél venni, akkor ne járj úgy, hogy pont akkor lesz mélyponton a befektetésed és csak veszteséggel tudsz kiszállni. Ezért érdemes megbízhatóbb, kis kockázatú alapba tenni a pénzed, még ha nem is kecsegtet óriási haszonnal.

Azt is gondold végig, hogy mi az, ami biztosan fejlődni fog a világban. A technológia ilyen, mindig tovább fog fejlődni. Vagy hogy mire lesz biztosan szükség. Például élelmiszerekre, nyersanyagokra, járművekre, energiaforrásokra.

2020. nov. 18. 01:03
 20/23 EgyGabor ***** válasza:
0%

Én állampapírt tuti nem vennék.

Elosztanám mondjuk háromfelé: arany, bitcoin és dollár.

2020. nov. 25. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!