Hogyan juthatnék több bevételhez? Autóra gyűjtök, összesen 500.000ft-ot szeretnék összegyűjteni. Munkám van, de keveset tudok félrerakni belőle.
Van munkám, de nemtudok havi 50-nél többet félrerakni belőle, mert szükség van a pénzre, viszont szeretnék plusz beviteli forrást szerezni, mert nem szeretném ha ez sokáig húzódna.
20/F
Jólvan dörzsölgessed a foltos ki kristálygömbödet te protkó jós:D
Persze még én vagyok a hibás, miközben az egyetlen dolog amit csináltok, az a másik lehúzása:D
Lepontozva szintúgy uraim!
Frusztrált az emberünk, mert nincs pénze autóra, de a buszozás az büdös
Ha havi 50et teszel félre akkor mit csinálsz majd abban a hónapban amikor tankolni kell, kijön a köteleződ, meg beesik egy 100 ezres szerviz?
Nem értem miért lényeges, hogy munkára vagy mire kell. Ő dolga.
"És az autód értéke ne haladja meg a 6-8 havi fizetéseket"
Ezt sokan rosszul mondják. Szerintem max 6 hónap alatt megtakarított pénzbol érdemes venni. Tehát nem 6 hónapnyi teljes bevétel hanem csak amit 6 hónap alatt félre tudsz tenni. 6 hónapnyi teljes bevétel az rengeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!