Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha most rendelek alirol,...

Ha most rendelek alirol, karácsonyra megjön?

Figyelt kérdés

2020. okt. 28. 06:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos. Tavaly október elején rendeltem karácsonyi díszeket, egy részét 24 én délelőtt vettem át a postán, a másik fele januárban ért ide.
2020. okt. 28. 07:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szinte biztos, hogy nem. Kb. 10 % az esélye, vagy annyi sem.
2020. okt. 28. 07:14
 3/12 A kérdező kommentje:
És a Wish oldalról?
2020. okt. 28. 07:20
 4/12 anonim ***** válasza:
65%

Teljesen mindegy, milyen kínai oldalról rendelsz - el vagy késve.

Megírta 1-es: október elején rendelt, mégsem kapta meg, csak egy részét és azt is 24-én délelőtt. Most október vége van.

2020. okt. 28. 07:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy megkapod, vagy nem. Leginkább a magyar postától függ, az országot szinte biztosan eléri addig.
2020. okt. 28. 07:29
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
valszeg igen de semmi se biztos
2020. okt. 28. 08:11
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem a magyar postától függ. Küldtem egy emailt, amiben reklamáltam, erre küldtek egy címet, amivel követni tudtam, hogy merre jár a csomag. Kínai kikötő, Singapore, Hamburg, végül magyar posta, s két-három nap múlva kaptam értesítést.
2020. okt. 28. 08:57
 8/12 anonim ***** válasza:
69%

#7 valószínűségszámítást nem tanultál még?

Az, hogy neked egyszer hol állt a csomagod, szerinted mennyiben releváns az átlagot tekintve?

2020. okt. 28. 09:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha EUs raktárból jön meg könyvelt küldeményként akkor lehet. Januárban vot egy ruha, ami 10 napon belül itt volt Kínából, csak pislogtam. A negatív rekord eddig 6 hónap. Illetve 3 kis értékű párszáz Ftos csomag nem jött meg, de átlag 2 hónap mostanában, viszont karácsonyra tuti megugrik, még lesz addig egy Black Friday meg egy Cyber Monday. Meg karácsony előtt mindig beúszik a posta, szóval szerintem már elkéstél.
2020. okt. 28. 10:02
 10/12 anonim ***** válasza:
58%

Képzeld. Tanultam. A BME-n is.

Kínából, s egyéb távol-keleti cégektől is rendeltem többször. Ha hajóval küldik, sajnos ez a menet. A magyar postával "csak" annyi bajom volt, hogy hiába tartózkodtam itthon, rendszeresen csak értesítőt dobtak be.

Nejem elég sokat rendel. Osztrák címről rendelt csomag több mint két hónap után jött meg, mint kiderült Kínából. Őket nem lehetett reklamálni. De pl. Indonéziából (Surabayából) rendelt csomag email értersítéssel együtt küldték a követési címet, s ott is látszott, hogy hol késlekedik.

2020. okt. 28. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!