Sanghajból rendelnék a napokban egy táskát karácsonyra (Ebay). Mennyi az esélye, hogy ideér az ünnepekre? Volt már, aki rendelt ugyanebből a térségből? Ha igen, mennyi idő alatt érkezett meg a küldeménye?
Köszönöm! Így akkor meg merem rendelni és reménykedek, hogy ideér időben a csomag.
Esetleg megírnád majd, ha a mostani küldeményed is megérkezett? Csupán miheztartás végett. Igazán köszi!
Ötösnek (2012-12-27 11:46):
Szerencsére nem szívtam meg. December 14-én megérkezett, 17-én át is tudtam venni. Nálunk az a szokás, hogy a postás elhozza a cuccot az ajtóig, de be már nem csönget, hanem bedob egy papírt vagy másnap a kollégája dobja be az előzőnapi dátummal jegyzett értesítőt. Nem tudom, csak velem ennyire "kedvesek"-e errefelé, de a lényeg, hogy ezzel a csúszással is itt volt a csomag épségben, összesen 21 nap alatt (15 munkanap).
Azóta megérkeztek a küldemények? Én már nem mertem volna 4 héten belül rendelni, még ezt az 5 hetes időintervallumot is rizikósnak éreztem, ami a rendelésem időpontját illeti. Szerintem érdemes 5-6 héttel az aktuális dátum előtt rendelni, amikorra kell a dolog, mert így akkor már jogosan lehet reklamálni, ha nem kaptuk meg a terméket és még van idő gyorsan új ajándék után is nézni.
Ünnepek idején egyébként köztudottan lassabb a szállítás Kínából, Ukrajnába például 50 nap alatt vitték ki a dolgokat legutóbb az év végi ünnepek körül. Úgyhogy, azt javaslom, december előtt rendelj legközelebb, ha a fa alá szánod a cuccokat.
Az egyedüli, amire nem sikerült azóta sem rájönnöm, hogy mivel jutott el a küldemény Magyarországra, ugyanis a csomagoláson semmilyen légipostára utaló nyomot (matrica) nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!