Még most is van az hogy felhívnak idegen számról, jelen esetben Szlovákiából, csak azért hogy visszahívjam őket? ezáltal le szedik a pénzt a kártyámról?
Figyelt kérdés
Ma hívott egy szám, érdekes módon azután hogy egy perce hívtam a férjemet , hogy hívjon vissza. Ám én feltöltőkártyás vagyok, tehát úgy gondolom hogy ez esetben nem tudnának semmiféle károkozást csinálni nekem . Vagy tévedek? Mindenesetre szóljatok legfőképp a nagyiknak, hogy véletlenül se legyen probléma.Senki ne hívjon vissza senkit.2020. okt. 20. 15:40
1/4 anonim válasza:
Még most is megvan, csak Szlovákia esetén ez nem olyan valószínű, mivel eléggé alacsony a szlovák szám felé indított percdíj. (Telekomnál 81 Ft / perc) Manapság a csalók inkább olyan számmal játszák el ezt, aminek a felhívása többezer Forintba kerül. Ezek jellemzően szamoai, anguillai, kubai stb. emelt díjas számok.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi, de ez Szlovák számról volt, így ezek után, mivel írtam azt hogy kb pár perc, illetve másodperc, volt a különbség, ezért szóltam , hogy lehetőség szerint, senki ne hívja vissza az adott telefonszámot.- Ám ment a zöld.
2020. okt. 20. 17:57
3/4 anonim válasza:
Szlovákiából nem valószínű, ott nem hiszem hogy kapnánk pénzt a bejövő hívásokért. Afrikában van ilyen.
4/4 anonim válasza:
szlovákia eu és az eu-s roaming vonatkozik rá, szóval nem szedhetik le a számládat, ha igen akkor ne fizessd ki mert a szolgáltató a törvény miatt nem számlázhatja ki. max annyit vonhatnak le mint egy belfölid hívásért, azaz mondjuk ha egy percet beszéltlél vagy várátl akkor olyan 30 forint körül amennyit normál esetben fizetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!