Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ezt lehetne így csinálni?...

Ezt lehetne így csinálni? (Diákmunka)

Figyelt kérdés
Most kezdenék el egy új diákmunkát. Annyi a lényege, hogy egy pár kérdésből álló kérdőívet kell kitöltetni emberekkel. Arra gondoltam, hogy a helyi plázában próbálkoznék. Kb. akkora mint a Balaton pláza. (2 szint, kb. 100 üzlet, nagy udvar) De nem tudom mit szólnának a biztonsági őrök, ha kérdezgetném az embereket. Szerintetek? Arra is gondoltam mivel az egyik biztonsági őrt régről ismerem, megkérdezném tőle. Mit gondoltok? Lehet, nem lehet? Csináljam, vagy előbb kérdezzem meg? Köszi a válaszokat.
2010. aug. 8. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
kérdezd azért meg ha ugyis ismered de sztem simán lehet
2010. aug. 8. 23:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

ez az a kamus diákmunka, ahol 200 ft-ot kapsz egy kérdőívért, amiben kiszeded az elérhetőségeit a kérdezettnek és még azt a napi pár száz forintot sem nagyon akaródzik kifizetnie a cégnek, amit talán megkeresel egy nap?

amúgy a plázából ki fognak dobni

és javaslom, hogy nézz utána a cégnek, ha nem diákszövetségen keresztül kaptad a melót + ha nincs munkaszerződésed, akkor felejtős (MUNKAszerződés, nem megbízási vagy más kamu)

2010. aug. 8. 23:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Anyum ott dolgozik. Szóval ha másnak nem is, de nekem csak fizetnek majd rendesen. Itt amúgy sincs számtalan diákmunka lehetőség. 120/lap. És mivel nyár van, rendes melóhoz nincs sok kedvem, ez meg kötetlen, így megteszi :)
2010. aug. 9. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!