Ki mennyiből él 2020-ban?
Sziasztok.
Ki mennyiből él havonta? Albi+rezsi+kaja+ egyéb kiadások.
Mindenkinek a válasza érdekel.
Tudom sok embernek nehezebb az élete a koronavírus miatt.
Sajnos azt vettem észre, hogy kifolyik a pénz a kezemből és szeretném orvosolni ezt a problémát. Ha valakinek van hasonló tapasztalata és megtudta oldani azt, hogy ne tűnjön el a pénz a kezéből az kérem ne tartsa magába.
Köszönöm a válaszokat.
18as vagyok.
Nekem kb 650 a bruttó bevételem, abból lejönnek a költségek(120 tagdij+130 üzemanyag+70 kata+180 lízing).
Marad 150.
Félre tenni ebből már nem tudok sajnos.
Mert a termelő eszközöd rossz kihasználtsággal működik.
Dolgozol napi 8-10 órát vele, a többi időben meg az utcán áll.
Ha lenne egy alkalmazottad aki a fennmaradó időben is melózna a kocsival, máris több pénzed lenne,
Ha lenne kettő, akkor meg még több.
Egy 12 lakásos és egy 6 lakás társasházam van kiadva, meg 8 panel lakás.
2,5 millió marad adózás és a karbantartó/ellenőrző emberem kifizetése után.
Van egy főállásom, ami hobbi egyben onnan 210 nettó jön be. A párom is dolgozgat 230nettó.
230 millióFt om van kriptavalutában.
Van 4 kocsim bérbe adva. Meg 4 garázs.
Meg van Balatonnál 1 nagy és egy kicsi nyaraló, ami nyáron hoz 8 milliót kb.
Ha leosztom az éves bevételt havira, akkor 4 millióFt/hó
Kiadás meg kaja 80ezer/hó, benzin 30ezer/hó, rezsi 40 ezer így 150ezer hó, néha eljárunk szórakozni arra elmegy 20-30ezer/hó. Így kiadás max 200 havonta, inkább 180ezer. 3,8 millió marad havonta, az mindig szokott menni valami lekötésbe aztán annyi.
22#
Szétesne az autó 3 hónap múlva. És most a vírus miatt menekülnek sokan a szakmából, nagyon nehéz most kiadni egy taxit.
25#. Miért pontozták le?
Azért mert kamuzik vagy csak irigyek?
Nekem 360 nettó lement 200ra a covid miatt.
120 kaja.
10 rezsi
40 ruha
60 nm rönkházban élek, Duna parton. Most szűkösen vagyok, kB 2 év mire újra tudok keresni.
Szerencse hogy tavaly megvettem a házat, most a híd alatt laknék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!