Ki mennyiből él 2020-ban?
Sziasztok.
Ki mennyiből él havonta? Albi+rezsi+kaja+ egyéb kiadások.
Mindenkinek a válasza érdekel.
Tudom sok embernek nehezebb az élete a koronavírus miatt.
Sajnos azt vettem észre, hogy kifolyik a pénz a kezemből és szeretném orvosolni ezt a problémát. Ha valakinek van hasonló tapasztalata és megtudta oldani azt, hogy ne tűnjön el a pénz a kezéből az kérem ne tartsa magába.
Köszönöm a válaszokat.
Jelenleg nagyjából 700e a bevételük havonta. 2 felnőtt, ház, kocsi, stb...
A vírus elvitt kb 500e-t a havi jövedelemből. Szóval kevesebb lett a megtakarithato összeg és nőttek a költségek is a home office miatt.
Első hullám előtt kerestem avi 5-600.000 között, párom 225.000-et. Márciustól 3 hónapra leállt minden, csak albérleti bevételeink voltak, meg álláskeresési, újra terveztünk, most 700.000-1,2 millió között keresek, párom maradt munkanélkülin még. 2 gyerek, 3 ingatlan, két autó + vállalkozás.
Lakásfelújításra, energetikai korszerűstésre idén fordítotunk kb + másfél milliót. Jövőre az üzletnyitások lesznek soron, meg a másik ingatlan felújítása.
Pár hitelt a moratórium alatt már kilőttünk, így a havi pár tízezerrel bentebb leszünk a kieső havi törlesztések miatt, ha jövő nyáron visszaáll a törlesztés, aminek a kamatfordulója miatt, meg kevesebb is lett a havi törlesztője.
Jól élnek itt sokan, hála égnek. Nincs itt szegénység a többségnek, most látom én mennyire szegény vagyok hogy elolvastam itt a többieket.
Egy taxis.
18#
Mindig is mondtam hogy jól élnek az emberek.. 7-800 ezres fizuk, életemben nem láttam ennyi pénzt egyben. Engem nem zavar ez, egészséges legyek, azt nem lehet megvenni.
Hidd el, nem attól vagy szegény, ha mások többet keresnek, hanem ha többet költesz mint amennyit keresel.
Hiába keresek én mondjuk 500e-t, akkor is csak 250et költők.
Itt max a megtakarítás a különbség, de az eletszinvonal ugyanaz, mint aki 300-at keres és 250-et költ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!