Ha nyertem egy Amazon vásárlási utalványt azt hogy fordítsam pénzzé?
Figyelt kérdés
300 dollár értékű, ilyen online játékon nyertem, nagyon örültem neki de rájöttem, hogy jelenleg készpénzre van a legnagyobb szükségem.
Hogyan szedjem ki a pénzt? Esetleg ha veszek egy airpodot akkor azt eladva megkapom?
2020. okt. 12. 19:02
1/8 anonim válasza:
Pont így, veszel valamit az árán és eladod.
2/8 A kérdező kommentje:
De mit? Mi az ami értékálló??
2020. okt. 12. 19:22
3/8 anonim válasza:
Vagy meghirdeted az utalványt kb. 15-20%-kal olcsóbban.
4/8 A kérdező kommentje:
:DDD nyilván akarok rajta veszteni
2020. okt. 12. 21:50
5/8 anonim válasza:
Mert ha valamit megrendelsz és fizetsz a szállításért, majd eladod, akkor el tudod adni annyiért, mint amennyibe került neked :DDD Miért vennék meg az emberek tőled ha meg tudják rendelni ők is maguknak és garantáltan újat kapnak, ha valami gondjuk van, akkor meg az ő megrendelésük, az ő nevükön van a számla, tudnak reklamálni. Vagy te elintézed a vevő helyett a garanciális problémákat is?
6/8 A kérdező kommentje:
Nem, de mi mást kezdjek kb 90k-val egy giftcardon??? Rendeljek wcpapirt 10 évre?
2020. okt. 12. 22:29
7/8 anonim válasza:
Nem kell telhetetlennek lenni. Vagy veszel valamit és eladod (megpróbálod eladni) olcsóbban, vagy az utalványt hirdeted meg olcsóbban. A második az egyszerűbb, gyorsabb és kockázatmentes. A 300 dollárból még így is maradhat kb. 250-270 - attól függően mennyiért tudod eladni.
8/8 anonim válasza:
Ne haragudj már a kérdésért, milyen játékon nyerted te ezt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!