Hogyan tudnék én fizetni az Erzsébet utalvány plusz kártyánkkal, ami édesapukám nevén van?
Figyelt kérdés
Szeretnék vele fizetni, de a lánya vagyok, és valószínűleg nem fogadnák el. Apa kapja ezt már évek óta, de régen ilyen papír utalványok voltak és értelem szerűen azzal bárki fizethetett. Nem lehet valahogy beváltani papírra? Vagy valami megoldás. Mert nem szokásom apummal vásárolni, akkor már inkább anyukámmal, de ő sem fizethet vele.2017. aug. 20. 19:00
1/7 anonim válasza:
"Mert nem szokásom apummal vásárolni"
Ez nem szokás kérdése, 1-2 alkalmat bőven kibírnál vele is.
3/7 anonim válasza:
Papírra nem tudod beváltani. De ha elkéred a PIN kódot, tudsz vele fizetni. Nem láttam még sehol, hogy ellenőrizték volna azt, hogy kié a kártya.
4/7 anonim válasza:
Mondjuk én meggondolnám, hogy odaadjam a kártyát meg a kódot a kiskorú gyerekemnek..
kivéve, ha már úgy sincs rajta túl sok ;)
Ennél talán megértőbben fogadják, ha pénzt kérsz, most, hogy utalványt már nem tudsz használni.
5/7 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, ez nem annak a kérdése, hogy oda meri-e adni, vagy sem. Ha kell, odaadná a kártyát és a kódot is, de Édesanyám se fizethetett vele, ugyanis volt, aki megnézte a nevet. Az elsőknek meg üzenném, hogy ha nem tudnak hasznos választ adni, akkor inkább semmilyet ne adjanak. Édesapám dolgozik, millió dolga van, és semmi kedve nincs elmenni velem vásárolgatni és ruhákat próbálgatni. Ezt inkább a barátnőimmel tenném, vagy maximum anyukámmal. És erre jönne a válasz, hogy ezt kártya nélkül is meg tudom csinálni. Amire az én válaszom pedig az, hogy annyi pénz van a kártyán, amennyit nem tudnánk nagyon elkölteni másra.
2017. aug. 21. 00:03
6/7 anonim válasza:
Kérd el a kártyát és a PIN-t, fizess vele. Ha mégis elutasítják, elmondod, hogy a lánya vagy. Ha akkor is, visszakéred és eljössz, a bolt így járt. Hidd el, akkor már inkább el fogják fogadni. Senkit nem érdekel, hogy kinek a nevén van, amíg van rajta keret és a bolt megkapja a pénzét. Olyan ez mint a SZÉP kártya...
7/7 anonim válasza:
Siman vasarolhatsz vele, ha tudod a kodot. Ahogy megkaptam a kartyat, rogton odaadtam anyunak. Azota vasarol vele. Senki nem nezte a kartyan a nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!