Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Felvehetek munkanélküli segélyt?

HappyHug kérdése:

Felvehetek munkanélküli segélyt?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Szeptemberben felmondtam a munkahelyemen egy jobb ajánlat miatt. Sajnos nem úgy alakultak a dolgok mint vártam, és munka nélkül maradtam szeptemberben. Összesen 2 hónapot töltöttem el az első munkahelyemen. Felvehetek akármilyen segélyt? 100 ezer forintra lenne szükségem.

2020. szept. 29. 01:02
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Tudtommal 1 év igazolt munkaviszony kell hozzá, de százezert akkor sem adnának, ha már 20 éve dolgoznál...

Más segély sem éri el ezt az összeget - csak mondom.

2020. szept. 29. 02:46
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Minimum 360 napnyi munkaviszony kell ahhoz, hogy álláskeresési járadékra jogosult legyél. Ebből következően a 2 hónapnyi időszak kevés hozzá.
2020. szept. 29. 04:22
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Na tessék! Alig léptél be a munka világába, a nagybötűs életbe, azt már segélyért kuncsorogsz. Azt csodákszunk, hogy összeomlóban van a nyugdíjrendszer? Mégis ki termelné ki?
2020. szept. 29. 07:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, minimum 1 év munkaviszonyra van szükség hogy kapj bármit is, így nem jár semmi.
2020. szept. 29. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!