Egyetem közben mik vannak amivel sok pénzt lehet keresni?
Sok pénzt? Hagyományos diákmunkákkal kilőve.
Egyetem mellett? Kisvállalkozz, például lányként műkörmözz, fiúként szervizelj telefont (képernyőcsere, akksicsere), üzemeltess apartmant (bérelsz lakást az egyetemi városban és rövidtávra adod ki), stb. A barátnőm körmözött az egyetemi kollégiumban, 2-250 000 bejött neki úgy, hogy igazából 4 napot volt ott a 7-ből és nem a bevételmaximalizálás volt a cél, szórakozva, napi pár órában némi pénzt keresni.
Ezekhez kell némi hozzáadott érték, a diákmunkához nem.
Esetleg, ha Sopron- Szombathely- Kőszeg környékén élsz, akkor nem árulok el nagy meglepetést, hogy Ausztriában is dolgozhatsz suli mellett.
Ott már valamennyit azért tudsz keresni, ami "értelmes" összeg, de még mindig messze attól, mintha itthon ügyeskednél.
Üzemeltethetsz vendéglátóhelyet is, stb., az egyetemista felnótt ember, bármit csinálhat, de nyilván az idő- és gyanítom, hogy tőkehiány miatt elrugaszkodni azért nem akarok.
Ahha, 250 ezer pár órában, biztos.
Legalább olyat hazudj, ami hihető.
Mielőtt hazugságnak tituláljátok, érdeklődjetek a műkörmös óradíjakról.
Anjou műkörömnyomtatóval is készít(ett) egyéni mintákat, tömeges érdeklődés volt.
ELTE KCSSK kollégium, 1 éve végzett, így már sokan tudni fogják.
Igen, van, aki így ad ki lakást, más pedig nem. Pesten konkrétan cégek működnek ezzel az üzleti modellel. Itthon Debrecen én is foglalkozom ezzel, a piaci bérleti díj másfélszeresét kérik.
De tudom, a 900 forintos árufeltöltés mellett jólesik lepontozni azt, aki más utat választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!