Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A munkahelyek.hu miért szűnt meg?

A munkahelyek.hu miért szűnt meg?

Figyelt kérdés
Ez egy oldalt volt, ahol értékelni lehetett a munkahelyeket és hát az alkalmazottak kőkeményen beszámoltak ha sunyi volt vagy rossz volt egy munkahely, vagy nem fizetett. Most már nem lehet értékelni(elolvasni sem az értékeléseket), pedig segítség volt aki esetleg nem ismerte a céget.
2020. szept. 26. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom perre vitték a dolgot a cégek.
2020. szept. 26. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Így van, szerintem is azért.

Még az oldal megalakulás előtt én is gondolkodtam egy ilyen oldalon, de abban a pillantban tettem le róla, amikor megtudtam, hogy az oldal üzemeltetője felelős az ott megjelent tartalmakért, bármikor számonkérhető, beperelhető.

"Jó hírnév megsértése", hitelrontás, stb.

2020. szept. 26. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Sok volt az igazság :)
2020. szept. 27. 13:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Érdekes ... Tehát akkor a sok átverős, lehúzós, törvénykönyvet viccből sem ismerő cég nyugodtan folytathatja a tevékenységét, mert úgy sem lehet ellenük mit tenni. Szerencsére a Munkahelyi terror blog még megy, bár azt se frissítik már ...
2020. szept. 27. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!