Z___O kérdése:
Milyen hamar ér a levelem Franciaországba?
Figyelt kérdés
Feladtam egy levelet nemzetközi ajánlottan elsőbbségivel múlthét hétfőn. A csomagkövetés azt mutatja, hogy még mindíg ugyan ott van a postán, ahol feladtam. Ez normális?2020. szept. 14. 15:22
1/4 BlackSword válasza:
Általában nem, de a rendszer sem tökéletes... csak akkor lesz eredmény, ha kikezbesítik... elöfordul az ilyen hiba a rendszerben...
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyébbként most azt írta, hogy elindult. De még mindíg nem értem, hogy miért áll egy hetet a postán.
2020. szept. 15. 12:27
3/4 BlackSword válasza:
Nagyon nagy valószínűséggel nem állt annyit a feladó postán, csak ez egy hiba a rendszerben...
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm!
2020. szept. 17. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!