Tétemelős sportfogadás?
Sziasztok,
Tudom, ez már lerágott csont, elvileg nem működik, csak ha tényleg végtelen pénzed van, de mi van akkor, ha úgy játszol, hogy:
Mikor indul egy bajnokság megvárod az első, mondjuk 10 fordulót, ha sok csapatnak nincs még döntetlen mérkőzése, akkor vársz még, eljön mondjuk a 15. forduló, már csak mondjuk 5-10 olyan csapat van akinek nincs döntetlen meccse. (német,angol,spanyol,olasz bajnokság) Ebből az 5-10 csapatból kiválasztod azt a mondjuk 3 csapatot aki jó eséllyel döntetlent játszhat majd. Nyilván nem egy Bayern, vagy Liverpool esetleg City lesz az, hanem ha van akkor egy gyengébb csapat. Elkezded rakosgatni a következő meccseiket X-re.
Ha elmegy akkor növeled a tétet a Fibonacci számokkal.
Évekre visszanézve is minimum 2 döntetlent játszott minden csapat de ez a 2 is nagyon ritka, ez a legeslegrosszabb eset.
Elegendő pénzzel működhet? Vagy ez ugyanolyan kaki ötlet csak kicsit megvariálva, hosszú távon bukó?
Üdv, működik csak nem döntetlennel, es igen nagy tőke kell hozzá ,jó megérzés, sok tapasztalat! Játsz előbb papiron! Es csak 50% ban működik a statisztika alapján vett számítás!
Az a szabály hogy nincs szabály!
Végtelen pénzzel működik, ha nincs maximális tét sem az irodánál. Hiába cifrázod, akkor is ez a teteje.
És nincs végtelen pénzed.
De miért ragaszkodnál mindig a döntetlenekhez?
A stratégiádhoz 3-as odsok kellenek, x-re se adnak mindig 3-ast.
2-es odszokkal csak a pénzedet nyernéd vissza.
Havi fizetésből te nem tudsz tétemelőzni!
Ha tegyük fel lenne felesleges 5 000 000 ft-om, lehet, hogy megpróbálnám, de akkor is meglepetésre, 4-5-6-os odszokkal játszani.
"Hát nem tudom..."
Pont ez a baj, hogy fogalmad sincs az egészről.
De te már eldöntötted, hogy ezt szeretnéd, hát csináld és gyere vissza egy kommentre, amikor meggazdagodtál.
Mi ez a stílus?
Pont mivel fogalmam sincs azért írok kérdést a gyakori kérdésekre, nem gnayús? Ha tudnék mindent nem kérdeznék... Erre baromi nehéz lehetett rájönni.
Ki mondta, hogy én eldöntöttem bármit is? Feltettem egy kérdést.
Megnézném, hogy néz ki egy ilyen ember aki ilyen következtetéseket von le, meg olyan állításokat lát valaki mondataiban amik nem lettek leírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!