Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Protipster...

ChunkiestPie6 kérdése:

Mi a véleményetek a Protipsters, az FxPro Tipp és a Tippfutár tippadókról?

Figyelt kérdés
Bárki aki bármelyiknél is előfizetett, mi a tapasztalata? Olyan szempontokra gondoltam, hogy teljesen igaz-e a statisztikájuk, igaz-e amit mondanak/írnak?

#tipp #sportfogadás #protipsters #tippfutár
2020. jún. 5. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

hihetetlen, hogy valaki még mindig bedől ezeknek...addig működik a nyerőszéria, ameddig jön a papírforma...aztán amikor már nem tudnak olyan tippet adni, ami 100%, hogy bejön, akkor el is buktad az összes addig megnyert pénzed...

de esküszöm, lehet én is belefogok egy ilyenbe...indítok egy tanácsadó céget, aztán ígérem, hogy havi 10-15ezer Ft-ért leírok napi 2 tippet, amit amúgy bárki magától is kitalálhatna, és a legfontosabb, beleírom a tippek mellé, hogy felelősséget nem vállalok a tippekért. aztán lesz legálisan végtelen pénzem és még csak fogadnom sem kellett hozzá...

2020. jún. 5. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy kamu az egész. Miert nem latsz soha negativ kritikat? Mert kitorlik es tiltják azokat akik panaszkodnak.

Egyértelmű hogy meghamisitjak a statokat, es egy kepszerkesztoi tudassal barmilyen kepet manipulalni tudnak.

Szerinted meddig tart 100ftosaval osszerakni egy 3as kombit, lefedni a lehetseges kimeneteleket, majd a nyertes kepen atszerkeszteni a tétet es a nyeremenyt hogy ne 100ftbol 1500at nyerjen hanem 10kbol 150kt.?

2020. jún. 5. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Saját maguk írják a statokat. Persze, hogy hamisítják. Elég minden ötödik vesztes tippet kivenni, máris -10%-os ROI helyett 10%-os ROI-t kapsz. Ilyen a showbiznisz. Ha hiteles tipstereket akarsz látni, akkor nézz fel Tipstertube-ra!
2020. jún. 5. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont annyira tudják ,mint te ,meg én. Esetleg még annyira se...
2020. jún. 6. 08:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezzel ennyire tisztában vagytok, rendben. Akkor hogyan lehet az, hogy ezek az oldalak nem buknak be 1-2 év alatt és romlik egyre a kép róluk? Ezeknek az oldalaknak a kezelőinek napról-napra kell foglalkozni az oldalukkal és vannak olyanok is (pl.:Protipsters) akik rendszeresen blogot írnak. Csak nem a semmiért. Vagy ennyire profik, akik úgy feltudták építeni a kamu hozzáértésüket, hogy emelett valahogyan nem buknak le?
2020. jún. 6. 12:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert a negativ kritikat torlik.

Es mivel az ASZFbe beleirjak hogy nem vallalnak felelosseget a tippekert, meg egyeb dolgokat, igy jogilag nem buntetjető a dolog. Maximum erkolcsileg kifogásolható.

Hiaba jelented fel hogy kerem fizettem a tippekert de azok elmentek. Ez jogilag nem csalas. Igy nincs lebukas.

2020. jún. 6. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagy meló adminkent kommeneteket torolni. Jonnek az értesítések azonnal a telefonra ha hozzaszolas jon, elolvassa, ha negativ 5perc alatt kitorli. Attol meg masik 10000 embert eler a hirdetese.

Ha annyira akarsz tippeket venni, en szivesen adok. Aztan ha nyertes a honap fizetsz utolag. Mennyivel jobb ajanlat..

2020. jún. 6. 18:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, törlik a kommenteket egyik részről, másik részről ferdítik az igazságot. Több csoportjuk van a ezeknek, így védekeznek. Az egyik csoport mélyrepülésben van, addig a másik fossza az irodákat. Persze ez természetesen nem pluszos összesen, de addig forgatják, amíg sok embernek nem fog feltűnni.
2020. jún. 7. 23:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Protipstersnél vettem észre, hogy az egyik csoportnak hirtelen visszamenőleg megváltozott a statisztikája.

Meg is indokolták, hogy azért, mert lecserélték a tippadót és az új tippadó statja látszik így mostantól... nekem itt ingott meg nagyon a bizalmam.

Hisz ennyi erővel bárnikor belenyúlhatnak és kijelentik, hogy tippadót cseréltek... Akiről persze semmit nem tudni, bemondásra megy az egész, én már nem hiszek ilyesmiben.

2020. jún. 21. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!