Mi a véleményetek a Protipsters, az FxPro Tipp és a Tippfutár tippadókról?
hihetetlen, hogy valaki még mindig bedől ezeknek...addig működik a nyerőszéria, ameddig jön a papírforma...aztán amikor már nem tudnak olyan tippet adni, ami 100%, hogy bejön, akkor el is buktad az összes addig megnyert pénzed...
de esküszöm, lehet én is belefogok egy ilyenbe...indítok egy tanácsadó céget, aztán ígérem, hogy havi 10-15ezer Ft-ért leírok napi 2 tippet, amit amúgy bárki magától is kitalálhatna, és a legfontosabb, beleírom a tippek mellé, hogy felelősséget nem vállalok a tippekért. aztán lesz legálisan végtelen pénzem és még csak fogadnom sem kellett hozzá...
Persze hogy kamu az egész. Miert nem latsz soha negativ kritikat? Mert kitorlik es tiltják azokat akik panaszkodnak.
Egyértelmű hogy meghamisitjak a statokat, es egy kepszerkesztoi tudassal barmilyen kepet manipulalni tudnak.
Szerinted meddig tart 100ftosaval osszerakni egy 3as kombit, lefedni a lehetseges kimeneteleket, majd a nyertes kepen atszerkeszteni a tétet es a nyeremenyt hogy ne 100ftbol 1500at nyerjen hanem 10kbol 150kt.?
Mert a negativ kritikat torlik.
Es mivel az ASZFbe beleirjak hogy nem vallalnak felelosseget a tippekert, meg egyeb dolgokat, igy jogilag nem buntetjető a dolog. Maximum erkolcsileg kifogásolható.
Hiaba jelented fel hogy kerem fizettem a tippekert de azok elmentek. Ez jogilag nem csalas. Igy nincs lebukas.
Nem nagy meló adminkent kommeneteket torolni. Jonnek az értesítések azonnal a telefonra ha hozzaszolas jon, elolvassa, ha negativ 5perc alatt kitorli. Attol meg masik 10000 embert eler a hirdetese.
Ha annyira akarsz tippeket venni, en szivesen adok. Aztan ha nyertes a honap fizetsz utolag. Mennyivel jobb ajanlat..
Protipstersnél vettem észre, hogy az egyik csoportnak hirtelen visszamenőleg megváltozott a statisztikája.
Meg is indokolták, hogy azért, mert lecserélték a tippadót és az új tippadó statja látszik így mostantól... nekem itt ingott meg nagyon a bizalmam.
Hisz ennyi erővel bárnikor belenyúlhatnak és kijelentik, hogy tippadót cseréltek... Akiről persze semmit nem tudni, bemondásra megy az egész, én már nem hiszek ilyesmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!