TippmixPro-n hogyan működik a nyeremény kifizetése?
Figyelt kérdés
Sokmindent olvastam róla, de pontosan nem tudtam kiigazodni a véleményeken. Konkrétan az érdekelne, hogy ha fogadok, akkor a nyereményem teljes egészében vissza tudom-e utalni majd a számlámra. (több helyen olvastam, hogy ha utalok pénzt és azzal nem fogadok akkor nem fogom tudni vissza utalni magamnak).2020. szept. 3. 20:54
1/4 anonim válasza:
Csak nyereményt tudsz kiutalni magadnak, feltöltött összeget nem.
2/4 anonim válasza:
Felutalt pénzt legalább egyszer meg kell forgatnod, hogy kiutalhatóvá váljon. Nem muszáj egyszerre az egészet, lehet több részletben is, de csak utána válik az általad utalt pénz kifizetése is.
Pl.
Feltöltesz 10.000 HUF-t. Egyszer fogadsz 5.000 értékben 1.1 szorzós meccsre, nyersz 5.500-at. Ekkor 5.500-at már ki tudsz magadnak utalni, de a maradék 5.000-et, amivel még nem fogadtál, nem tudod. Majd ha azt is megforgattad, nyertél vele, onnantól már az összes számládon lévő pénz nyereménynek minősül és ki is utalhatod magadnak.
3/4 anonim válasza:
#2 ez ugyis jo ha a 10est felrakom egy 1.01 odd-ra?? Akkor lenyegeben kiutalhatom magamnak a 10esem?
4/4 anonim válasza:
Igen úgy is jó, csak sok értelme nincs. Ha már egyszer feltöltesz 10 ezret, akkor gondolom kinéztél valamit, ami miatt fogadnál. Felteheted 1.01-es szorzóra, és nyersz vele összesen 10100 fortintot, csak ennyiért nem látom értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!