Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Külföldről (kínából) rendelt...

Külföldről (kínából) rendelt csomag Delivery Status-ánál azt írják hogy "Delivered". Szerintetek kiszállították?

Figyelt kérdés

Én nem tudom, mert nem itthonra rendeltem, viszont nekem lesz a csomag. Szerintetek kiszállította a posta?

A magyar postától nem kaptam semmi email-t, meg kínai a cégtől is legutóbb 12.-én kaptam az utolsó email-t hogy átadták szállításra, azóta csak a nyomonkövetés változott, ma reggel 9-re váltott át "delivered"-re a státusz.

2020. aug. 26. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem előfordult már párszor, hogy akkor átváltott Delivered állapotra amikor a kézbesítő átvette

Miért nem kérdezed meg attól, akihez ment a csomag?

2020. aug. 26. 13:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, csak még várok a válaszra.
2020. aug. 26. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!