Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem kínos ha egy cégnél...

Nem kínos ha egy cégnél munkaidőben szerelik le a villanyórát és kapcsolják ki a fél épületben az áramot? Nemfizetés miatt?

Figyelt kérdés

Még jó hogy két villanyóra van és csak az épület felében nincs áram. A másik villanyóra sincs fizetve, de ott még nem jutott el az EON a levágásig.

Azért ez csöppet kínos a dolgozók előtt nem? Azért kaptak pár értesítést levágás előtt. Most vagy annyira nincs pénz hogy már a villanyra sincs, vagy csak szartak az értesítésekre.

2020. aug. 21. 16:01
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
58%
Bazsi bazsi
2020. aug. 21. 22:33
 22/33 anonim ***** válasza:
41%
Eddig alapítványi iskola, most meg tizenpár fős sufni Jóskapista Kft? Munkahelyet váltottál, Balu?
2020. aug. 21. 22:59
 23/33 anonim ***** válasza:
69%

És azt te honnan tudod hogy nem fizette a villanyt a cég? Neked címezték az értesítőket???

He..?

2020. aug. 22. 06:53
 24/33 A kérdező kommentje:

"hogy nem fizette a villanyt a cég? Neked címezték az értesítőket???"

Történetesen ha hiszed ha nem ÉN kezelem a kimenő bejövő postai küldeményeket is.

Továbbá OTT VOLTAM amikor a két EON-os kér rendőr kíséretében megjött hogy lekapcsolják a villanyt és vigyék az órát.

Ott voltam. Még leszerelési jegyzőkönyvet is kaptunk benne van feketén fehéren a leszerelés oka: 60 napon túli tartozás.

2020. aug. 22. 08:51
 25/33 anonim ***** válasza:
69%

Hazudsz!

Tudom milyen az ha leszerelik az órát. Ahhoz nem megy rendőr már bocsika.

2020. aug. 22. 09:07
 26/33 A kérdező kommentje:

"Ahhoz nem megy rendőr már bocsika."

Hát hogyne menne ha előzőleg az ellenőrök az épületbe se jutottak be!!

Hát hogyne menne! Ha kell, még hatósági zárszakértőt is hívtak volna aki erőszakkal hatol be az épületbe!!

Szerinted pl amikor cigányéknál kötik le az órát a nemfizetés miatt oda be mer menni az eon-os maga? Hát vagy 10 rendőr van mellette!!

Hát hogyne menne rendőr!! Különben az eon-os hogy menne be az épületbe ha nem engedik be? Neki nincs joga oda erőszakkal bemenni! Na de a rendőrnek már van!

2020. aug. 22. 09:09
 27/33 anonim ***** válasza:
58%
Úgy néz ki, a vén alkesz fónök áram híján most egy ideig melegen fogja inni a borocskáját. Legyetek rá tekintettel! Öreg már, a szervezete nem bírja a terhelést. Mindenki fagyasszon le otthon naponta 2-2 jégakkut, azt be lehet pakolni a hűtőbe és hidegen tartja a becses nedűt. Fejenként 4 jégakku nem nagy áldozat a korhelyért és annyival már tudjátok cserélgetni az újat a használttal.
2020. aug. 22. 09:13
 28/33 anonim ***** válasza:
Lehet hogy 300 ezerbe fog fájni de szerintem még mindig értelmesebb kiadás mint a te fizetesed
2020. aug. 22. 12:43
 29/33 A kérdező kommentje:

"mint a te fizetesed"

Kérlek. Nem én tartom magam állásban! A főnök vett fel és ő dönt úgy hogy állásban tart. Ez miért nekem mondod akkor?

Úgy gondolod kár nekem az állás és a fizetés? Kérlek.

Írnak egy felmondólevelet, jogszerűen indokolják kifizetik ami jár, 60 napos felmondási idő + 3 havi átlagbérnek megfelelő végkielégítés (mert ez JÁR) leperkálják azt a 2 + 3 = 5 havi bért a kezembe és már holnap nem megyek!

Kérlek. Tán rajtam múlik? Tán én alkalmazom magamat?

Valahogy mégis 10 + éve itt vagyok. De érdekes nem?

Aztán miért nem rúgnak ki? Megtehetik.

Mégse teszik. Nem is fogják.

2020. aug. 22. 12:47
 30/33 anonim ***** válasza:
Azért nem rúgnak ki mert nagyon jó a cég, emberséges tudják hogy máshova úgyse kellenel, de mégis munkát adnak neked hogy legyencmit enned.
2020. aug. 22. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!