Mit tanulhatnék még, hogy normális munkám és életem legyen?
Fordítás
Tolmácsolás
Idegenvezetés
IT SSC
Logisztika SSC
Pénzügyi SSC
6.-ra.
De a diplomád értéktelen a munkaerőpiacon ember. Még a sereg/rendőrség előnyt ad miatta, de máshol...
Attól még a sereg és a rendőrség nem való mindenkinek. Már többször is láttam ezen az oldalon, hogy ezeket ajánlgatják a válaszolók vagy egy válaszoló, nem tudom... de szerintem ez nem így működik. Semmi közöm nincsen az egészhez.
Egyébként szerintem alapvetően nem a diplomámmal van a baj, hanem azzal, hogy azon kívül nem tudok felmutatni semmit. Vannak olyan ismerőseim, akik szintén ezen a szakon végeztek egy budapesti egyetemen és ők már a képzés alatt is dolgoztak, illetve szakmai gyakorlaton is voltak. Én egy vidéki egyetemen tanultam, mert akkor még egyáltalán fel sem merült bennem az, hogy ez bármilyen szempontból is hátrány lehet. Viszont az volt, mert egyáltalán nem találtam gyakornoki lehetőségeket vagy úgy egyáltalán bármit. Részben emiatt is vágytam a BA után annyira külföldre, mert ott még a nyelv használatára sem volt túl sok lehetőségem az órákon kívül, nemhogy kapcsolódó munkám legyen és tapasztalatot szerezzek.
Kifogás hegyek. Fizikai munkát nem akarsz végezni. Tanulni sem akarsz, csak ezért nem vesznek fel, azért nem vesznek fel...
Ideje lenne felébredni. Nyugodtan mehet a lepontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!