Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az eddigi recesszióknál az...

Andicserhalmi kérdése:

Az eddigi recesszióknál az egyszerű munkás "vesztett" " többet" vagy a pénzemberek?

Figyelt kérdés
Statisztikailag értem a kérdést:Több mágnás vetett véget az életének százalékos arányban,mint kétkezi munkás?Kik vesztettek többet ?Kisember túlélte ,lett új munkája,másik autója stb. ergo visszalépett a válság előtti szintjére,mágnás bebukott mindent mikor lett újra milliárdos?

2020. aug. 17. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sztem az nem annyira az anyagi helyét függvénye, hanem inkább a megküzdési képességé. Ahogy írod te is, rengeteg pénzember lesz öngyilkos ilyen helyzetben.

Az viszont biztos, hogy az egyszerű melós mindig jobban ki van szolgáltatva egy válságnak, mert fizetéstől fizetésig él.

2020. aug. 17. 18:39
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Az egyszerű embereket nem jegyzik, az nem hír.
2020. aug. 18. 09:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Forinta, euróra vagy dollárra a milliárdos veszített többet, de ez a veszteség kevésbé érintette az életszínvonalát, mint annak aki a kis megtakarítását vagy állását bukta. Én nem szélsőségek én gondolkodnék. A milliárdosok többségének van annyi esze, hogy diverzifikálja a vagyonát, így van ahol veszít, van ahol nyer, de ha veszít sem a teljes vagyonát. Ők nem kp-ben milliárdosok, hanem sok dologban áll a pénzük.
2020. aug. 18. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!