Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Köteles vagyok visszaadni az...

Köteles vagyok visszaadni az autót?

Figyelt kérdés
Május végén vettem egy bontásra váró, működésképtelen autót 90ezer forintért. Még akkor kifizettem 30at,és úgy egyeztünk meg, hogy a maradék 60at júliusban fizetem ki. Sajnos úgy alakultak a dolgok, hogy nem sikerült, de a tulaj adott haladékot augusztus 10ig. Tegnap hívtam is, hogy megvan a pénz és elviszem neki, de azt mondta, hogy épp nem ér rá, és találkozzunk ma. Most sajnos ismét közbejött valami, és nincs meg a pénz. Ezekután a tulaj ordítozva követeli, hogy akkor azonnal vigyem neki vissza az autót, és azt a 30ezret sem adja már vissza.

2020. aug. 11. 07:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen bármire elveri, ismerek ilyet. Konkrétan mindegy neki hogy mit vesz. Általában haszontalan dolgokat. Ideiglenesen lesz tőle boldog azért csinálja. Ez betegség amúgy.
2020. aug. 11. 11:38
 22/23 veterán vas ***** válasza:
100%

Szerintem nem kellene tovább provokálni.

Ugyanis eljöhet az a pillanat, amikor már fogja ordítozva követelni, hanem csendesen, könyörtelenül el fogja venni. És lehet, hogy nem pénzt, nem autót, hanem valalmi mást. Olyat, ami számodra sokkal többet ér mint 60 ezer, és te nagyon nem akarod majd odaadni.

No az, akkor nagyon fog fájni neked.

2020. aug. 11. 11:59
 23/23 veterán vas ***** válasza:
100%

Első mondat helyesen:

....amikor már NEM fogja ordítozva....

2020. aug. 11. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!