Hogy lehet leellenőrizni egy munkaközvetítői cég/ ügynökség hitelességét?
Megkaptam a cég azonosítószámot , a cég adószámát. Egy osztrák munkaközvetítő céget szeretnék leellenőrizni , hogy megbízható-e. A Jobs4Hotel s.r.o. a cég neve.
A céges számlaszámot (Szolvákiai számlaszám Tatra-Bank ) kértem el mert arról tud a holgy befizetési számla bizonylatot adni. A másik opció a magánszámlaszáma lett volna .
Addig nem indítja el a munkakeresési pályazatom amíg nem fizetek €200.
Csak bizonyosságot szeretnek , h megbizhato hiteles a Jobs4Hotel ausztriai munka közvetítő.
Előre is köszönöm a válaszokat
Igen , ez egy szlovak szamlaszam , a holgy magyarorszagon es szlovaliaban is dolgozik. Elmeletileg ügynökség ,mint pl a CrewAgency .tanácsadassal is foglalkozik.
Megcsinálta a német önéletrajzomat es a motivációslevelemet is németül.
Megkaptam a megbízási szerződest , h en megbizom őt h a papirjaimat szetkuldi es segit a munkaltatokkal a kapcsolatfelvetelben. Le van irva benne h milyen esetekben es mennyi penz jar vissza nelem tole. De facebookon kivul nem igazan talaljuk, ok van egy weboldal is , de azt barki csinal
Ez a szakma úgy működik, hogy a cég akinél jelentkezel szerződésben áll adott munkahelyekkel, ezek jutalékot fizetnek neki ha sikerül elhelyeznie egy munkavállalót (pl.: téged) náluk.
Szerinted mennyi logika van abban, hogy TŐLED kér pénzt, megkockáztatva, hogy egy lehetséges elhelyezést bukik el, csak mert nem utalsz előre vagy nincs pénzed.
Az, hogy egy közvetítő pénzt kér előre, az nem fér bele ebbe az üzleti modellbe. Ez átverés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!