Milyen költségei vannak a Skrill kártyának, illetve a 10 eurós igénylési befizetés rajta lesz a kárytán vagy ez a díja?
Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 09:36
1/7 anonim válasza:
Semmilyen díja nincsen ezen felül.
2/7 A kérdező kommentje:
Pénzfelvétel, vásárlás?
Semmi?
2020. aug. 5. 09:50
3/7 anonim válasza:
Hogyne lenne dija.. Amikor euros kartyadrol fizetsz forintban vagy veszel le penzt automatabol igen elbaszott arfolyamon fogja atvaltani.
A konverzioval buksz 5-10ftot euronkent.
4/7 anonim válasza:
Miért fizetnél forintban? Eurós számla eurós kártya, és meg van oldva minden gondod.
5/7 anonim válasza:
Ha forintot vesz le nem ussza meg a konverziot. Euros atm nem sok van. Hiába választja ki hogy a bank valtson es ne a skrill. A bank jobban fogja valtani mint a skrill, de igy is úgyis bukik. Es alapbol van egy 1,75%os fee
Apart from our annual fee (€10), we only charge for ATM usage (1.75%) and foreign exchange.
6/7 anonim válasza:
Revolutra kell befizetni kártyával. Úgy a legjobb.
7/7 Leveltetu válasza:
[link] Bal oldalt meg lehet minden opciora kattintva latni, hogy mi mennyibe kerul. En tobb mind 15 eve vagyok ugyfeluk meg a moneybookers idejebol, eddig sosem csalodtam a szolgaltatasaikban, kriptovalutam is van naluk mar jo ideje, kereskedtem is kriptoval naluk (nyilvan a megfelelo koltsegekke). Nekem megeri a Revoluttal szemben meg akkor is ha dragabb mert ez mar egy kitaposott osveny, es megbizhatobb mint az uj hasonlo cegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!