A SZÉP kártyát lehet könyvek vásárlására használni? És ha igen, akkor mely üzletekben?
Keresési eredmények
Internetes találatok
[SZÉP kártya Kisokos 2020]: Így jársz a legjobban ...
www.danubiushotels.com › szep-kartya-kisokos-2018
2020. ápr. 7. - SZÉP kártyával kapcsolatos változások a koronavírus veszélyhelyzet idején ... lehet a SZÉP kártya számlákat megnyitni és egyben kártyát igényelni. ... Ezért is érdemes alaposan megismerned, melyik zsebből mire használható fel a pénz. ... Gondolhatunk akár bérletvásárlásra is, ha mindenünk a mozgás!
?
Ez milyen kapcsolatban van a könyvekkel?
Mit szeretnél ezzel mondani?
Leírod érthetően?
#2. Nem értek az ilyesmihez, de ma azt olvastam, hogy a SZÉP-kártya dolog is egyfajta cafeteria.
"Nem lehet, számlás kultúra cafeteria keretében tudsz ilyet csinálni, ha foglalkozik vele a céged."
Erről egy picit bővebben tudsz írni?
Szia, persze :) a szép kártya is cafeteria persze, amiről én írtam, az egy másik típusú béren kívüli juttatás, amelynek az a lényege, hogy kulturális rendezvényekre szóló belépőt (színház, kiállítás, stb) vagy akár könyveket ha számlára kérsz, el tudod számoltatni cafeteria terhére, és a szép kártyától eltérően ez teljesen adómentes, tehát a teljes összeget visszakapod.
Viszont az a munkáltató döntése, hogy a béren kívüli juttatások közül milyen elemeket ad a munkavállalónak, így nem biztos, hogy igénybe is tudod venni, erről a berszamfejtonel kell érdeklődnöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!