Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kínából kaptam előnyösnek...

Kínából kaptam előnyösnek tűnő ajánlatot egy jakuzzi vásárlására. Mit kell tennem, és milyen és mekkora költségre számíthatok? A jakuzzi ára 2500 USD, a szállítás 550 USD.

Figyelt kérdés

#behozatal #Kínából.
2017. máj. 26. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:

A VÁM kb. 10% (~ 300 USD), az ÁFA pedig 27% (~1000 USD).

A vámügyintézés díja még valami apró és már meg is vagy.

2017. máj. 26. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Így van, ahogy első írja: vámmal, áfával együtt összeadva 4.300 dollár, azaz 1 millió 250 ezer ft.

Hát, hogy ez mitől előnyös, nem tudom.

Itt van pl ez az oldal: "már" 950 ezer ft-ért is van, s ennél, ha bármi probléma van, tudsz garanciát érvényesíteni. Egy kínai terméknél mit fogsz csinálni, ha nem működik? Visszaküldöd? :-)

[link]

De itt is vannak olcsóbbak:

[link]

2017. máj. 26. 21:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, a hátrány sejthető a szervizhálózat hiánya miatt. Az előnyös pedig az, hogy a kiválasztott medence szerintem 2-3x többe kerülne itthon. Persze az sem egészen világos, hogy az egymilliós kádból hogy tud kis pluszok után 4-5 milliós lenni. (ez nem Trabant és Merci különbség)
2017. máj. 27. 07:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Azert a Kinabol rendelt termekekkel csak ovatosan. Par hete egy kerdezo itt hiszteriazott, hogy 1500 Ft-os xaros toltoket rendel, amik nem mukodnek es nem tudja oket a vateran tovabb adni...:D
2017. máj. 27. 08:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, én is ezt jegyezném meg, hogy nem biztos hogy ugyanarról van szó, Kínában mindent hamisítanak. Konkrétan a Mercit is lemásolták már.
2017. máj. 27. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!