SumUp bankkártya terminált bárki vásárolhat?
Sima mezei magánember saját magának vásárolhat SumUp bankkártya terminált? Lakossági számlával is működőképes? A weboldalon nem látok semmiféle megkötést ezzel kapcsolatban.
Jól jönne egy ilyen, néha használt termék értékesítése esetén nem kellene automatához küldeni a vevőt személyes átvétel esetén (10 km-re van a legközelebbi ATM, sokan nem szembesülnek vele, netbankjuk nincs, a semmire meg nem adom oda a termékem), illetve ismerősök hamarabb vissza tudnák adni a pénzt, amit kölcsön kértek tőlem (nem lenne a szöveg, hogy "csak kártyám van", netbank meg nincs).
#3 Tehát megvehetem, de nem használhatom? Annyira nem fontos nekem, csak kíváncsi voltam, lehet-e.
DE: arról tudsz mondani valamit, hogy adószámmal rendelkező magánszemély használhat ilyen terminált jogszerűen? Tág családban lenne ilyen, akinek jól jönne (szellemi termék értékesítés, jelen esetben könyv).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!