Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Paypal annyi, hogy regisztrá...

A Paypal annyi, hogy regisztrálok, küldök rá pénzt bankkártyáról és vásárolhatok vele?

Figyelt kérdés
Ha forintot küldök attól még tudok eurót fizetni vele?
2012. aug. 4. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Át tudod váltani, de elég rossz árfolyamon. Egyébként csatolhatsz is hozzá bankkártyát és nem kell folyton küldözgetni.
2012. aug. 4. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Igy van, felesleges penzzel toltogetni a Paypal szamladat.

Kapcsold ossze a bankszamladdal/bankkartyaddal es barmilyen penznemben vasarolsz termeket, a Paypal a fizetes napjan a valutanak megfelelo forintot fogja levonni a szamladrol.

A Paypalon belul meg tudod nezni milyen arfolyamon dolgoznak. Azt hiszem az account, balance fulnel lesz, de keress vissza itt a GYIKon, mar leirtuk hogy hol talalhato pontosan a PP arfolyama.

2012. aug. 13. 23:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem bízom az ilyenekben,hogy hozzákapcsolom a bankkártyámat... Meg nem is értek hozzá. Nem is gyakran használnám.
2012. aug. 14. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Megértelek, én sem csatoltam hozzá. Elvileg 100% biztonságos az egész, de én nem látom, hogy mitől. Ha egy ügyeske megszerzi a jelszavad, már be is tud lépni és azt csinál amit akar. Pedig ehhez nem kell hackernek lenni.
2012. aug. 14. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy nem bízom az ilyenekben,hogy hozzákapcsolom a bankkártyámat...

En kb. 6 eve hasznalom a Paypalt. Nemcsak eBayes fizetesekre, hanem mas online vasarlasra, illetve penz fogadasara es penz kuldesere. Pl. eladtam valakinek valamit (nem eBay) es Paypalomra kuldte a lovet. Kuldtem anyukamnak tobbszor is penzt PP-on keresztul.

Tobb mint 100 tranzakciom volt az evek alatt es soha meg csak halvany szikraja sem volt, hogy valaki at akart volna verni.

A Paypalt szigoruan az otthoni szamitogeprol hasznalom (a csaladbol csak en haszanlom azt a gepet, megis jelszoval van vedve).

Ha be is tor valaki a lakasba, a gephez nehezkesen fernek hozza, ha megis megteszik, a PP jelszavamhoz szinten nehezkes lesz a hozzaferes, de ha megis megteszik addigra mar valoszinu tudataban leszek a buncselekmenynek es blokkolok minden bankkartyat/internetes fizetest.

persze a mai vilagban minden lehetseges, de a hackerek nem az atlag keresetu atlag polgarokra fenik a fogukat.

Ha jozan eszt hasznalsz es megteszed az alapveto intezkedeseket (pl. nyilvanos gepet, ingyen wifit sosem hasznalsz ilyesmire) akkor felesleges az aggodasod!

Szerintem a Paypal az egyik legmegbizhatobb internetes fizetesi mod a mai piacon. Csak pozitiv tapasztalatom van veluk. Ha lenne mas sem igazan szivesen valtanek.

2012. aug. 14. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!