Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen munkákat nem vállaltok...

Milyen munkákat nem vállaltok szívesen és miért?

Figyelt kérdés

Szeretnék különböző szemszögeket hallani.

Többnyire azoktól várok választ, akik 0-250eFt között keresnek havonta.

2020. aug. 2. 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Amiben direktben emberekkel kell foglalkozni, egészségügy, oktatás, szociális szféra, kereskedelem, értékesítés, sales, kapcsolattartás stb.

(Ehhez képest már középvezető vagyok)

2020. aug. 2. 18:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

3 műszak

hétvégi munka

12 órás műszak

2020. aug. 2. 18:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Megalazo munkát nem. Mármint nem a munkára értem hogy megalazo, hanem a főnökre.
2020. aug. 2. 18:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

- Ahol pontosan meg van mondva, hogy mit hogyan és attól eltérni tilos.

- 3 műszakot soha.

- Ahol vállalhatatlan időkorlátokat szabnak, utána meg elszámoltatnak, hogy miért nincs kész.

- Ahol keretidőben dolgoztatnak.

- Ahol a munkaidő vége előtt 10 perccel közlik hogy túlóra...és jönnek azzal, hogy a "cég érdeke".

2020. aug. 2. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Amit sosem vállalnék, az a konyhai és az egészségügyi munka. Rosszul vagyok a tömény olajszagtól, zsíros, dzsuvás edényektől, rengeteg ételmaradéktól és a vértől, pisitől, kakitól is (bár takarító már voltam, de egy wc-ben kevésbé sokkoló számomra, mintha egy embert kéne pelenkázni). Nem, nem fogom a szeretteimet magukra hagyni, ha egyszer ápolásra szorulnak majd, igen, elmosogatok itthon és olajjal főzni is szoktam, de nagyüzemben kizárt, hogy ezeket vállaljam.
2020. aug. 2. 18:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mosogatás, takarítás. Nem azért mert megalázó, hanem béna vagyok benne, ez van.

Szalagmunka.

2020. aug. 2. 19:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Összes fizikai munka. Az összes szellemi munka.

A fentiek is csak akkor, ha másnak kell hajtanom a szekerét!

2020. aug. 2. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Szabadban végzendő munka.

Munkaidőkeretben dolgozni.

Mindenféle irodai munka.

2020. aug. 2. 21:25
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat (4-esnek és 5-ösnek külön köszönet!)!

Mindet (7-es kivételével) hasznosként jelöltem meg! 7-es! Nem értelek, kérlek bővebben írd le mire gondoltál!

8-as! Szabadban végzendő munkánál mikre gondoltál? Időjárás miatt vagy városi kipufogó szagok vagy cigi szag vagy olyan munkára, ami megalázónak vélsz és sok ember látja? Vagy?

2020. aug. 8. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!