Lehetek úgy jó részvényes, hogy nem követem a politikai híreket, mert utálom a politikát?
Te nem választ akarsz, hanem megnyugtatást.
Tudok-e jó futó lenni, ha csak a jobb lábam izmos, a balt meg utálom erősíteni...
Futó az lehetsz, de jó az nem. De ha nagyon izmos a jobb lábad akkor lehet gyorsabban ugrálod le a távot mint mások futva...
Érted a hasonlatot? De ha nem vagy biztos a dolgodban csináld azt amit én és day-trade-elj (vagy "week"-trade). Sokan ellenzik de nekem bejött. Csak jól kell grafikonról silabizálni és válságok idején (mint most) visszafogni és újrakalkulálni a dolgokat.
(Amúgy..., én se politikát se piaci híreket nem követek. De tartom a kapcsolatot 3-5 barátommal akik igen. :D)
Nem megnyugtatás kell,hanem őszinte válasz. A daytrade nekem túl kockázatos.
És ha követem a politikát, de xsak a gazzdasági részét? Pl. ami a portfólió.hun van. Meg a privátbankáron, fintechen? Az úgy elág lenne, vagy még mindig nagy hátrányban lennék?
Lehetek úgy jó bringás úgy hogy csak a hátsó kereke van meg a biciklimnek?
Persze hogy lehetsz, de labdába sem fogsz rúgni azzal szemben aki mindkét kerekét tudja használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!