Internetes pézkeresés. Valakinek bejött már, vagy mind kamu?
Figyelt kérdés
Lehet tényleg pénzt keresni az interneten? Melyik cégnél sikerült? Olvastam sok oldalon hogy könnyen meg lehet gazdagodni akár. Pénzbefizetés nékül. Létezik ilyen?2010. aug. 3. 13:40
1/6 anonim válasza:
Kamu.
Általában ahova nem kell pénzt csinálni, csak megcsinálod helyettük a munkát, aztán nem fizetnek semmit, és nem hallasz felőlük többet.
2/6 anonim válasza:
Bocs elírtam, ahova nem kell pénzt fizetni.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Valaki irna nekem saját tapasztalatot is, aki próbálkozott ilyen munkával?
2010. aug. 3. 14:56
5/6 anonim válasza:
Azt nem mondom, hogy könnyen meg lehet gazdagodni de pénzt keresni azt lehet. Legalábbis nekem sikerült.
6/6 anonim válasza:
Van egy pár, ami megbízható. Csináltam egy kis oldalt a Neobuxról:
Ez tényleg fizet, csak türelem kell hozzá, nem fog az öledbe hullani ezer dollár.
Ja és légyszi ha regisztrálsz, akkor az én meghívottam legyél. :P Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!