Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Internetes munka kamu vagy...

Internetes munka kamu vagy létezik?

Figyelt kérdés
Hallottam már, hogy nettes munkát csinál valaki, de őt jól átverték. S elindultam az ő gondolatmenetén,hogy vajon léteznek e ienek melyek fizetnek is. Ha valaki csinál iet és fizettet már neki a munkaadó az igazán leírhatná tapasztalatait. És, hogy hol csinálja hogy fizet neki stb.
2010. júl. 3. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Persze, mindjárt ide is ír a csaj, hogy 600Ftért tájékoztat.

Aztán neked is ugyanezt kell csinálnod.

600Ftért eladod a semmit.

2010. júl. 3. 16:09
 2/6 anonim válasza:
Olyan formában abszolút működik a dolog, hogy weblapot üzemeltetsz és azon reklámokat jelentetsz meg. Egy népszerű webhely létrehozásához viszont elengedhetetlen a magyar helyesírás alapos ismerete...
2010. júl. 3. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Léteznek. Nekem jelentéseket, összefoglalókat kell írnom a munkatársaimtól kapott adatok alapján. Emellett számláznom, munkatervet készítenem, oktatóanyagokat írnom, és ellenőriznem kell őket. Hetente egyszer kell megjelennem a munkahelyemen egy megbeszélésen, minden egyéb a neten történik. Nem távmunkát kerestem, csak nálunk így is meg lehet ezt oldani és persze kihasználom a lehetőséget :)

Online munkanaplóban vezetem, mikor és mit dolgoztam, órabérben fizetnek. Egyébként a cég szoftverfejlesztéssel foglalkozik, talán ezért is nyitottak a munkavégzés ilyen formája felé.

2010. júl. 3. 18:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Kismillió különböző munka van, ami nem kamu és használja az internetet, azaz "netes munka". Akit átejtettek, az kamuba futott bele. NEm attól kamu a munka, hogy internetes avagy nem. Attól kamu, hogy kamu.
2010. júl. 4. 00:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Vannak jók, csak meg kell találni őket.

Én beírtam a keresőbe hogy neobux, meg regisztrálásnál meg azt kell beírni hogy random251 és már kész is.

Én kb. 75 ezret keresek havonta.

2011. júl. 2. 12:06
 6/6 anonim ***** válasza:
jah bocs az előbbihez nem írtam hogy a refferalhoz kell beírni a random251-et.
2011. júl. 2. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!