Hogyan tudnék pénzt utalni Paypal fiókomra úgy, hogy nem szeretnék hozzácsatolni bankkártyát?
Nem működik az első válaszoló módszere.
Kártyával nem lehet PP-egyenleget feltölteni.
Kizárólag banki átutalással lehet saját magad által PP-egyenleget gyarapítani.
Vagy egy másik személy küld neked pénzt a PP-fiókodra. (Banki átutalással idegen NEM tud küldeni, csak saját PP-egyenlegéből vagy kártyás tranzakció keretében)
Ez a két módja van az egyenleg gyarapításának.
De ha már hozzácsatolsz egy kártyát, akkor a töltögetési szándék okafogyottá válik.
És még a végére annyit, hogy bankkártyával nem lehet átutalást végezni. Nem az a funkciója.
Átutalással tudsz kártya nélkül is, igen. Keresd a "Top up" menüpontot, ott le lesz írva, hova kell utalni és mit kell a közleménybe írni.
Olyan fogalom egyébként nincs, hogy "utalni egy kártyáról". Vagy kártyával fizetsz (ez az, amit ha jól értem, nem szeretnél), vagy számláról utalsz. Előbbit a másik oldal kezdeményezi (akinél megadod a kartyaszámot), utóbbit te (mondjuk a webbankodban).
#4-es vagyok. Nekem angol nyelvűre van állítva a fiókom, és gépről használom, úgyhogy ennek megfelelően írom:
1. Belépsz
2. A főoldalon az egyenleged alatt van egy Transfer Money gomb
3. Add money to your balance
4. Itt a 2-es lehetőségnél le van írva, hova kell utalni, és mit kell írni a közleménybe. Egy unicredites számlaszám lesz megadva.
#6-os: szerintem ha nem tudja a számlaszámot/tranzakcióazonosítót, akkor az Unicreditben személyesen sem fog tudni feltölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!