Csomag küldés átverés?
szerintem az ilyeneket hiába "ijesztgeti" az ember...nyilván okkal rendel automatába, valószínűleg nem ez az első ilyen akciója és tudja, hogy nulla a lebukás esélye...pláne tényleg így, hogy meg is egyeztetek, hogy 0 Ft...onnantól hiába mondod, hogy dehát igazából 32ezerrel tartozik...
én is írok messengeren egy haveromnak, hogy mikor adod meg a 32ezer Ft-omat az xy cuccért, amit eladtam neki, mire ő írja, hogy hát márpedig ő nem tartozik nekem semmivel...aztán én hiába megyek a rendőrségre, hogy tartozik, de tagadja...
Elmehetsz a rendőrségre feljelentést tenni, de nem lesz egyszerű bizonyítani, hogy kivel és pontosan miről állapodtál meg. A 32 ezer forint nem is az az összeg, amire rá szoktak mozdulni, ha csak nem sikerül összevonni a feljelentésedet ugyanezen ember más átveréseivel.
FMH kiadásához minimum pontos név és lakcím kell, és ha ellentmond, mehetsz perre. Emailek és Facebook üzenetek alapján lehet nyerni egy pert, de a költségeket előre kell finanszírozni, nem fogsz mindent visszakapni és nagyon sok időd megy majd rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!