Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem lehet elrejteni a nevet...

Mirino kérdése:

Nem lehet elrejteni a nevet és a címet paypal-on?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem rég csináltam egy paypal fiókot, mert elkezdtem kiselejtezni a használt ruháimat és ezzel szerettem volna felvenni a megvett ruhákért a pénzt.

Sajnos, ha valaki pénzt küldd a paypal-omra, látja a teljes nevem és lakcímem. Ez nekem egyáltalán nem tetszik, nem szeretném idegeneknek kiadni az személyes információim. Nem akarok üzleti fiókra váltani, mert erről szó sincs, csak néhány ruhám szerettem volna eladni és nem szeretnék plusz díjakat sem fizetni.

Lejetséges, hogy elrejtsem a teljes nevem a "vásárlóim" elől? Vagy mi történik, ha hamis címet adok meg?

2020. júl. 10. 13:17
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Van itt egy tévedés.

Te azt állítod, látja a lakcímedet. Ez nem igaz. Csak abban az esetben látja, ha te vagy a vásárló. Azonban ahogy mondtad is, te az eladó vagy. Ez esetben a vásárló csak a nevedet és e-mailedet látja.

A neved eltitkolásának szándéka nem támaszható alá racionálisan. Senkit sem érdekel a valódi olyan szempontból, hogy visszaéljen vele. Pláne, ha göncöket árulsz, és nem valami kurrens drága terméket.

Egyébként a kérdésre szigorúan véve az a válasz, hogy hamis adatok megadása esetén nem fogsz tudni hozzájutni a pénzedhez.

Ha valóban tisztességesek a szándékaid, akkor nincs okod titkolni a nevedet, sem a címedet (az utóbbit -mint mondtam- a vásárló egyáltalán nem látja)

2020. júl. 10. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!