Szemetes - Alul, a zacskó alatt. Fagyasztoban, pl pizza dobozában. Radiátor mögött. Szekrény alatt.
2015. júl. 9. 07:45
3/13 anonim válasza:
Jhajjjj gondolod, hogy a betörők majd nem túrják át a lakást? :D Aranyos. Maximum ha ilyen padlóba épített kis széfed van, ami fölé rátolod az 50 kilós karfás széket, na ott már kevésbé aggódnék.
2015. júl. 9. 08:01
4/13 anonim válasza:
Legközelebbi banknál, postán, szinte mindenütt van már "széf-kölcsönzés", elérhető áron, akár csak pár napra, hónapra kibérelsz egyet. Az egyik kulcs nálad, a széfen levő másik zárnak a kulcsa őnáluk... és minden oké.
Én valamelyik évben 3 hónapra béreltem az egyik banknál egy ilyet, ha kellett, közösen nyitottuk mindkét zárat, majd egyedül hagytak, és utána már rajtam kívül senki nem látta, nem tudta, mit őrzök/őriztetek benne!
2015. júl. 9. 08:09
5/13 anonim válasza:
Fagyasztó, szemetes, szennyeskosár, lekvárosüveg, WC tartály, stb, ezt már mind ismerik a betörők, otthon nem tudod elrejteni úgy, hogy ne találják meg, ha nagyon akarják.
2015. júl. 9. 08:13
6/13 anonim válasza:
ha sok drága cuccod van, akkor széfbe, és kötsz rájuk biztosítást.
2015. júl. 9. 09:13
7/13 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül bérelni egy kisebb széfet a bankban?
2015. júl. 9. 09:35
8/13 anonim válasza:
Én kb. 15 évvel ezelőtt béreltem, azóta már biztosan változtak az árak. És emlékezem, a szerződés-kötéskor annyit kérdeztek, hogy amit berakok, annak a napi árát, értékét mekkora összegben jelölöm meg, mert attól is függ a bérleti díj nagysága!! De az biztos, hogy pár ezer Ft-nál nem fizettem többet a 3 hó bérlés után, és amit beraktam az közel fél milliós érték volt.
Mindenképp megéri, és biztos nem fogják ellopni!!!!
2015. júl. 9. 09:39
9/13 anonim válasza:
Persze volt olyan is, hogy pár 100 ezret itthon dugdostam. Raktam egyik helyről a másikra, mert sehol sem éreztem biztonságban... amikor viszont valóban szükségem volt rá, totál elfelejtettem, hogy hova is dugtam a legvégén... teljesen leizzadtam, mivel nem találtam, és a végén olyan feldúlt lett a lakás, mintha valóban a betörők jártak volna ott. Hogy én mit éreztem akkor.... szóval jobb széfet bérelni...
2015. júl. 9. 09:41
10/13 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősömtől hallottam , hogy a főnöke a kertjébe ásta el az aranyat. Részegen elmondta valakinek, de szerencséjére több telke és háza is van. Szerintetek, ha elásom és hallgatok róla?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!