Ha valaki csinál egy közösségi oldalon (pl: facebook, instagram) egy idézetes oldalt , amit már több ezren követnek, akkor abból pénzt is lehet szerezni?
Ha komolyabb értelmi képességekkel rendelkeznél, akkor tudnád hogy a valódi idézetek, tudást közvetítenek. A másik lényege ezeknek az idézeteknek, hogy új gondolatokat ébresszen az olvasóban, hogy újabb összefüggéseket vegyen észre az eddigi életében és ezeket hasznosítani is tudja.
Sajnos, ami a neten van, azoknak a nagyrésze haszontalan.ú
Az a baj ezzel az oldallal, hogy sokan nem képesek használni a józan eszüket. Tisztelete a kivételnek.
Az a baj ezzel az oldallal, hogy sokan nem képesek használni a józan eszüket. Tisztelete a kivételnek.
Igen ezzel teljesen egyet értek, ezt tükrözi is a 0%-os hasznosságú semmitmondó válaszaid is! :)
"Ha komolyabb értelmi képességekkel rendelkeznél, akkor tudnád hogy a valódi idézetek, tudást közvetítenek."
Kedves NRI, ez a fenti mondat is egy idézet, méghozzá elég valódi, ettől függetlenül keresve sem találok benne semmilyen tudást.
Előbb legyél tisztában légyszíves az idézet fogalmával.
Még nem találkoztam ilyen ostoba emberrel.
Szövegértés nem az erősséged!
A fenti mondatot, nem is idézetnek szántam. Iq60. Fogom a fejem.
Ilyen IQ60, amilyen te vagy, aki eleve még szöveget sem tud értelmezni, mi mást tehetne, hogy lepontozza.
Azt se felejtsük el, hogy az itteni hozzászólok nagyrésze is kb a te lepke szinteden van. Amilyen ostoba vagy, ebből indulsz ki.
Ebből látszik, mikor megírom, hogy tisztelet a kivételnek és még azt is leszavazzák. Vicc.
6 osztály megvan? Mert nagyon látszik, hogy gyenge képességű vagy!
Egyébként feltűnt, hogy két különböző emberrel beszélsz ilyen hangnemben mint egy sértődött óvodás?
Én ajánlottam neked az oldalt, az aki a Nick neveddel kezdi a hozzászólásait az teljesen független tőlem.
Azt meg nem lehet eldobni ami nincs 🤷
Illetve a gyakorin tapasztalható, hogy a hülyeségeket felpontozzák, főleg, ha az egojuknak tetszik, a józan eszüket figyelmen kivül hagyva.
A 0 % nem mérvadó. Bár neked biztosan. Neked már csak ennyi maradt. A tudatlanságodnak. Felesleges neked írni, mert úgy sem érted.
További szép napot!
Ui. 28-as ostobának!
Attól, hogy te sértődött óvodás vagy, attól még nem kell kivetíteni a másikra. Vicc. :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!