Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha valaki csinál egy közösségi...

Ha valaki csinál egy közösségi oldalon (pl: facebook, instagram) egy idézetes oldalt , amit már több ezren követnek, akkor abból pénzt is lehet szerezni?

Figyelt kérdés

2020. júl. 9. 23:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó...

Tessék

[link]

2020. júl. 10. 08:30
 12/34 anonim ***** válasza:
77%
Persze, ha eladod az adataikat.
2020. júl. 10. 09:09
 13/34 anonim ***** válasza:
26%

A citatium.hu-t ismerem. Minden csak nem gyakorlati. Van 1-2 hasznos idézet, ennyi. Elég, ha beírod, hogy pénz. Nagyrésze hülyeség, amit irkálnak. Nem gyakorlati.

"Csak annyit kell tudni, hogyan kell pénzt csinálni. A pénzen már minden mást meg lehet venni."

Ez is bullshit. Nagyrésze ilyen. Semmitmondó.

2020. júl. 10. 14:41
 14/34 anonim ***** válasza:
84%

Te tényleg egy idézettől vársz, világmegváltó gyakorlati ötleteket az élet bármely területére? Van gond...

Ott fent van az összes ismertebb és kevésbé ismertebb idézet nagy része...

2020. júl. 10. 14:44
 15/34 anonim ***** válasza:
0%
Látszik, hogy fogalmad sincs arról, amit írtam.
2020. júl. 10. 15:49
 16/34 anonim ***** válasza:
79%

Nri

Neked sincs róla fogalmad, te magad miket irkálsz, nem véletlenül idézetekben keresed a bölcsességet.

2020. júl. 10. 16:29
 17/34 anonim ***** válasza:
76%
Ne erőltesd. Nem megy ez neked.
2020. júl. 10. 16:50
 18/34 anonim ***** válasza:
83%
Az a legfőbb probléma, hogy te még az idézet mint fogalom jelentésével sem vagy tisztában. Innentől kezdve ez egy meddő vita!
2020. júl. 10. 17:05
 19/34 anonim ***** válasza:
13%

Hogyne lennék tisztába. Én a lényegét írtam le. De ez a te szellemi képességeidet meghaladja.

"egy idézettől vársz, világmegváltó gyakorlati ötleteket az élet bármely területére?"

Mikor írtam én ilyet? Ostoba...

2020. júl. 10. 17:07
 20/34 anonim ***** válasza:
83%

Amikor épp arra hivatkoztál, hogy a legtöbb idèzet semmit mondó és nem gyakorlati.

Azt meg végképp nem értem, hogy miért az én szellemi kèpessègeimet vonod kétségbe, amikor egy hozzászólást sem tudsz semmitmondó sertések nélkül intézni.

De, hogy jófej legyek segítek, felvílagositalak, ha esetleg épp hiányoztál volna magyaróráról.

Idézet jelentése:

Szó szerint ismételt rész más ember megnyilatkozásából, beszédéből, írásművéből, irodalmi alkotásból.

2020. júl. 10. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!