Revolut az unibeten?
Sziasztok unibet(póker)-re szeretnék pénzt feltölteni revoluttal. Az lehetséges hogy csináltatok revolut kártyát, rárakom az összeget és aztán azzal befizetek?
Illetve nyeremény esetén a revolut MasterCard kártyára ki is kérhetem a nyereményem?
Szóval ez úgy működik mintha a rendes kártyámat használnám?
Regen biztos engedett revolut kartyaval unibetre befizetni, de lehet h ez azota valtozott. Nekem kinis vettek a revolut jelzest a kartyas befizetesektol.
En ugy tudom hogy elvileg mar nem tamogatja a gamblinget a revolut. Igy pl bet365re se lehet vele befizetni.
A baratod nyilván nem csinálta meg a kyct. Anélkül meg nem fognak kifizetni. Ez torvenyek szabalyozzak.
Es alap dolog hogy csak sajat kartyaval es a neveden lévő pl skrillel lehet befizetni. Mindenhol igy van.
Az unibet korrekt iroda. Nekem siman kifizettek 3 ora alatt egy nap 2milliot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!