Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Munkanélküli segélyről?

Kérdezi kérdése:

Munkanélküli segélyről?

Figyelt kérdés

Hali, március 28-án igényeltem munkanélküli segély. Aa vírus miattmegszünt a munkahelyem. Április végén felhívott az ügyintéző, hogy küldjek még be papírokat mert hiányoznak. Beküldtem, majd kaptam május elején egy levelet amiben függő hatályú döntést hozott, június 26 ig kellett volna döntést hoznia. Július 2-án felhívtam nyílván nem értem el csak 3án, megkérdeztem, hogy áll az ügyem. Mire közli, elég undók és le kezelő hangon, hogy a navtól nem kapta meg az igazolásokat május óta, és arra vár, kérdeztem, hogy nem e lehetne valamit tenni mert már minden tartalékom feléltem. Azt mondta tud egy rész határozatott hozni amiben megállapítja az összeget, de ha a navtól kiküldött igazólás befolyásolja (lefele) akkor vissza kell fizetnem. Rá okéztam mert szükség lenne a pénzre. Ez volt múlthét szerdán. Két kérdés is kavarog bennem. Milyen iagazolás kell a navtól amit ennyire nem tudnak hónapok óta kiküldeni, valamint arról, hogy erről nem kellett volna nekem valamiféle tájékoztatást küldenie mondjuk levélben? megkérdeztem volna de azóta nem érem el.

Járt így valaki?

Tapasztalat?

Köszi ha válaszolsz! 😊

2020. júl. 7. 11:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenről még nem is hallottam. Szerintem kifogtál egy tök sötét ügyintézőt. Sajnos sok van belőlük. Valakinek a valakije aztán beraktàk oda.
2020. júl. 7. 16:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Értem, hát akkor megpróbálok megint beszélni vele, hátha tud valami értelmes infóval szolgálni.

Köszönöm.

2020. júl. 8. 11:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!