Mennyibe kerül úgy átlagban egy könyv kiadása?
Figyelt kérdés
Tegyük fel puha borítóval,1000 példányszámmal,úgy nagyjából 350-400 oldalra.A kérdést természetesen megelőzte kutatómunka,de konkrétabb tapasztalatokra lenne szükségem.Köszönöm!:)2020. júl. 7. 11:26
1/8 anonim válasza:
E-könyvként is ki lehet már adni.
Lehet úgy olcsóbban megúszod. Manapság már úgyis mindenki kezében ott a Kindle meg társai..
2/8 anonim válasza:
engem is erdekelne. Nekem.most.jelenik meg konyvem, de csak e kony formatumban
3/8 anonim válasza:
Bár én közelébe sem vagyok a könyv kiadásnak de engem is érdekel mivel belekezdtem egy regénybe.
4/8 anonim válasza:
Hogy egy konkrét példával éljek: ismerősöm mesekönyve 2000 Ft/db 50 példányban - tehát 1000 db olcsóbbra kijön, akár párszáz forintra
Nyilván ez fekete-fehér könyvre vonatkozik.
5/8 anonim válasza:
1000 db-nál nagyon ismertnek kell, hogy legyél vagy nagyon jól kell, hogy tudd reklámozni magad. Ezt úgy írom, hogy nekem is ki lett adva a könyvem.
8/8 anonim válasza:
inkább úgy mondanám, hogy 800-2000ft. Én utánajártam, mivel az én könyvem csak színesbe ér vmit mert az a lényege, így 1800 forint alatt nem lehet kiadatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!