Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülhet egy könyv...

Mennyibe kerülhet egy könyv csomagként történő feladása Magyarországról az Egyesült Államokba?

Figyelt kérdés
Körülbelüli értékre vagyok kíváncsi!
2014. ápr. 30. 09:22
 1/6 anonim ***** válasza:
A súlyát meg kellene mondanod. Csomagként kész tragédia lenne feladni egy könyvet. Ha 2 kiló alatt van, akkor levélként KELL feladni, mert olcsóbb. Példa: ha maximum 500 gramm, akkor 2230 Ft, ha 1000 grammot nem haladja meg, akkor 3860 Ft. Ha ugyanezt csomagként akarod feladni, akkor 12500 Forint. Szerinted melyik éri meg?
2014. ápr. 30. 09:30
 2/6 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 30. 09:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, a tarifatábla kézenfekvő megoldás annak, aki tudja használni. De úgy látom, hogy a kérdező még a tömeg alapú díjszabással sincs tisztában, ezért el kell neki magyarázni.
2014. ápr. 30. 09:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem körülbelüli értéket, de úgy látom levélként akkor érdemesebb feladni. Nem tudtam, na puff...Erre van ez a fórum kitalálva.
2014. ápr. 30. 12:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam h más tömeg, más díjszabást jelent. De konkrétat nem találtam róla.
2014. ápr. 30. 12:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket!
2014. ápr. 30. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!